Economic Local

Actiuni de dezinsectie si deratizare in cartierele din Iasi

Publicat: 15 mai 2019
1

La nivelul asociatiilor de proprietari din Iasi a fost demarata campania de dezinsectie, dezinfectie si deratizare a spatiilor verzi si a spatiilor comune din interiorul cladirilor pentru combaterea daunatorilor. Actiunile sunt facute in paralel cu activitatea de dezinsectie demarata de municipalitatea ieseana la inceputul lunii mai.

Vezi si: Primaria face inventarul spatiilor verzi din municipiu

Compania Primariei Iasi care administreaza aproape o treime din blocurile de locuinte din Iasi, Termo-Service, a format mai multe echipe care au inceput deja lucrarile specifice.

Vezi si: Numeroase amenzi au fost aplicate pentru distrugerea spatiilor verzi din Iasi

"La asociatiile de proprietari care au contract de administrare cu societatea noastra am început activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, specifica acestei perioade din an pentru a combate daunatorii din spatiile comunespatii verzi, casa scarii si subsol. Este foarte important ca spatiile, atât exterioare, cât si interioare, în care sunt efectuate lucrarile de combaterea daunatorilor, sa fie în prealabil curatate si igienizate. La toate scarile de bloc unde au fost efectuate lucrarile de DDD au fost puse la intrare notificari pentru a înstiinta locatarii", au explicat reprezentantii TermoService SA Iasi.

Vezi si: Un nou plan al primariei. Apar noi spatii verzi in municipiul Iasi. Zeci de mii de metri patrati in cartiere

Totodata, municipalitatea a programat o serie de actiuni de dezinsectii pentru 23 mai, 6 si 20 iunie, respectiv 4 iulie. Serviciile vor fi prestate de asocierea SC Wasval SRL – SC Mior SRL – SC Expert 3D SRL. Pentru dezinsectie pe domeniul public produsul folosit este K-Othrine Profi EC250/Aquacyp, pentru larvicidare – VectoBac, iar pentru tratamentul împotriva capuselor – Cymina Plus/Cymina Ultra.

Adauga un comentariu