Din lumea filmului

Actori care n-au castigat niciodata un Emmy

Publicat: 08 sept. 2016
3

Ce au in comun Hugh Laurie, Ed O’Neil sau Jerry Seinfeld? Dincolo de faima si bogatie, cei trei nu au castigat niciodata un premiu Emmy. Si nu sunt singurii, pentru ca foarte multi actori care s-au remarcat in seriale de succes pur si simplu nu au reusit sa-i convinga pe critici ca merita unul dintre cele mai prestigioase trofee acordate in lumea televziunii:

Steve Carell a fost nominalizat la premiile Emmy pentru rolul lui Michael Scott din The Office, dar nu a reusit niciodata sa plece acasa cu trofeul.

Steve Buscemi a intrat in atentia criticilor de mai multe ori pentru rolurile jucate in Boardwalk Empire si Clanul Soprano, dar se pare ca nu a fost destul de convingator pentru a castiga prestigioasa distinctie.

Hugh Laurie a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai urmarit protagonist al unui serial de televiziune, dar, in mod surprinzator, nu are inca un Emmy in palmares. Poate ca nominalizarea de anul acesta, pentru rolul din The Night Manager, ii va aduce in sfarsit trofeul.

Michael Kelly este unul dintre cei mai cunoscuti actori de televiziune, a primit nominalizari la premiile Emmy pentru rolul lui Doug Stamper din House of Cards, fara succes insa, pentru ca nu a reusit sa castige trofeul.

Jerry Seinfeld a fost numit in 2005 de Comedy Central unul dintre cei mai mari comedianti de stand up din toate timpurile. Actorul a fost nominalizat pentru rolul din serialul care ii poarta numele de cinci ori, dar de fiecare data un alt actor a plecat acasa cu trofeul.

Adauga un comentariu