Din lumea filmului

Actorul Ash Christian a murit la 35 de ani. Ce au descoperit medicii legişti

Publicat: 18 aug. 2020
Ash Christian a murit la 35 de ani
Ash Christian a murit la 35 de ani

Este doliu la Hollywood. Actorul Ash Christian a murit la 35 de ani. Tânăra speranţă a cinematografiei, câştigător al premiului Emmy, s-a stins din viaţă în timp ce se afla în vacanţă. Christian era extrem de apreciat pentru munca lui. Artistul se bucura de un real succes atât ca actor cât şi ca producător.

Ash Christian a murit la 35 de ani

Tragicul anunţ a fost făcut de către reprezentanţii acestuia. Actorul a fost găsit pe pat, acesta murind în somn, în sejurul lui din Puerto Vallarta, Mexic.

Ash Christian a câştigat premiul Emmy în anul 2014. A apărut în mai multe seriale de succes, precum „Betty cea urâtă”, „The Good Wife” sau „Law and Order”.

„Ash a fost un bun prieten, coleg și partener de năzbâtii. A fost un campion al filmelor și realizatorilor de film independenți, iar dragostea lui pentru procesul de a monta filme a fost contagioasă. Inima mea merge către familia lui, în special mama lui. Lumea a pierdut pe cineva bun”, a declarat partenera lui de producții, Anne Clements.

Tregediile se ţin în lanţ la Hollywood

Ash Christian a murit la 35 de ani, iar tragediile par să se ţină în lanţ la Hollywood. O altă figura legendara s-a stins din viaţă în urmă cu două luni.

Carl Reiner, scriitor, producător, regizor şi actor, care a făcut parte din echipa legendară a lui Sid Caesar şi care a creat sitcomul „The Dick Van Dyke Show”, a murit la vârsta de 98 de ani, a anunţat Variety. Cauzele decesului au fost naturale.

Starul s-a stins din viaţă în locuinţa din Beverly Hills, a confirmat asistentul său Judy Nagy.  Reiner, tatăl regizorului şi activistului Rob Reiner, a câştigat nouă premii Emmy, inclusiv cinci pentru „The Dick Van Dyke Show”. Cele mai populare filme ale sale ca regizor au fost „Oh God”, cu George Burns, în 1977; „The Jerk”, cu Steve Martin, în 1979; şi „All of Me”, cu Martin şi Lily Tomlin, în 1984.

Moartea lui Carl Reiner, creatorul Dick Van Dyke Show, confirmată de fiul lui. Rob Reiner a scris pe Twitter: „Noaptea trecută, tata a murit. Pe măsură ce scriu, am inima sfâşiată. A fost lumina mea călăuzitoare”. Reiner a rămas în atenţia publicului în anii 1980 şi 1990 cu roluri în filme precum „Ocean’s Eleven”, în sitcom-urile „Two and a Half Men” şi „Hoţ în Cleveland”. De asemenea, şi-a împrumutat vocea pentru „Family Guy”, „American Dad”, „King of the Hill” şi „Bob’s Burgers”.

Doliu în lumea filmului. Linda Cristal, star al anilor 1960, a murit la Beverly Hills

Actrița s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Aceasta este cunoscută pentru rolurile din „Comanche”, „Alamo”, „The High Chaparral”, „Mister Majestyk”. Decesul a fost confirmat de fiul ei Jordan Wexler, care a pus că Linda a murit în somn, spune Le Figaro. Actrița era o frumuseţe mexicană care le-a dat replica legendelor Hollywoodului precum: John Wayne, Tony Curtis, James Stewart, Charles Bronson.

Născută pe numele de Marta Victoria Moya la 23 februarie 1931 în Buenos Aires, Linda Cristal şi-a petrecut tinereţea în Argentina. Tatăl său Antonio Moya Bourges a fost un imigrant francez, un om de presă care a publicat în reviste. Mama sa, Rosario Pego, era italiancă. În multe interviuri, Linda Cristal a declarat că tatăl ei a intrat într-un conflict cu o bandă criminală şi a fost nevoit să fugă cu familia la Montevideo, în Uruguay. Când avea 13 ani, cei doi părinţi au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon în maşina lor.

Comentarii
Adauga un comentariu