Celebritati

Actorul Bradley Welsh, din pelicula „T2 Trainspotting”, a fost impuscat mortal!

Publicat: 18 apr. 2019
6

Actorul Bradley Welsh a murit. Politistii au declarat ca au fost chemati pe Chester Street din zona West End in jurul orei 20:00, unde au gasit un barbat care suferise rani grave. Barbatul a murit la fata locului, se indica intr-o declaratie a politiei.

"Moartea sa este tratata ca suspecta si ancheta continua", a indicat politia scotiana. "Oricine crede ca are informatii relevante trebuie sa contacteze politia imediat", au completat politistii, informeaza Press Association.  

Welsh, in varsta de 42 de ani, a jucat alaturi de Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller si Robert Carlyle in "T2 Trainspotting", in regia lui Danny Boyle, unde l-a intruchipat pe "Doyle". 

Citeste si: Iata ce suma uriasa a primit Ariana Grande pentru a concerta la Coachella

Potrivit unor surse, el a fost prieten bun cu autorul cartii "Trainspotting", Irvine Welsh. De asemenea, Bradley Welsh a fost campion, in 1993, la categoria usoara a Amateur Boxing Association din Anglia.

Fost campion britanic de box amator, Welsh a aparut in 2008 in seria documentara "Danny Dyer's Deadliest Men", dedicata celor mai temuti oameni din Regatul Unit, unde s-a descris drept un "lider innascut". Actorul s-a implicat ulterior in proiecte caritabile la Edinburgh, cum ar fi cel de a ajuta tinerii sa stea departe de o viata de infractor, prin clubul sau de box Holyrood Boxing Gym.

 

 

 
Adauga un comentariu