Cancan ultimă oră

Actorul Ion Dichiseanu dezvăluie rețeta succesului la femei și la 86 de ani

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actorul Ion Dichiseanu dezvăluie rețeta succesului la femei și la 86 de ani
Ion Dichiseanu și Simona Florescu

Dichiseanu un romantic incurabil. Duminică, Ion Dichiseanu și-a sărbătorit alături de familie ziua de naștere. Actorul a împlinit vârsta frumoasă de 86. Îndrăgitul actor dezvăluie rețeta succesului la femei.

Ion Dichiseanu, un romantic incurabil. Actorul dezvăluie rețeta succesului la femei și la 86 de ani
Ion Dichiseanu, a fost unul dintre cei mai mari cuceritori din lumea showbizului. Deși a împlinit duminică vârsta de 86 de ani, rămâne același bărbat romantic pe care publicul l-a îndrăgit mereu. Un bărbat plin de viață și întotdeauna îndrăgostit de femei. Însă, acesta afirma la un moment dat, că din multele femei pe care le-a avut, o singură femeie i-a cucerit inima, a cărui nume nu a dorit să-l dezvăluie.

Potrivit Libertatea.ro, actorul și-a serbat ziua de naștere alături de fiica și nepoata sa, unde a ținut să aibă o prezență la fel de dichisită.

“Eu mă simt bine cu visarea, cu romantismul meu și, în ciuda a ce așteptări au alții de la mine, continui să mă comport cum cred eu de cuviință. Structural sunt născut să fiu așa, veșnic prietenos, să caut armonia, să produc bucurii prin gesturi, cadouri, o vorbă bună ori un zâmbet. Satisfacția pe care o primesc înapoi e mare!”, susține actorul.

Eleganța pe care o afișează mereu, o moștenește de la tatăl său. Chiar și așa, la vârsta de 86 de ani, actorul se gândește în continuare la femei. Ion Dichiseanu a precizat că el iubește femeia, o răsfață, o îmbracă. Îndrăgitul actor susține că îi place să ofere flori unei femei, deoarece acest lucru face fericită o adevărată doamnă.

“Iubesc femeia și îmi place să-i onorez menirea. De aici poate și bucuria pe care întotdeauna am avut-o, aceea de a dărui flori întreaga mea viață. Am șlefuit ce am citit, observat, văzut prin lumea asta și am ajuns la concluzia că Dumnezeu a făcut femeia să fie iubită, răsfățată, să o îmbraci în culori frumoase. Indiferent de cultură, de educație, femeile se emoționează când primesc flori. Chiar și la poștă, la bancă ori la ANAF, mă duc la doamnele și domnișoarele de acolo cu bomboane, cu flori! Și nu fac asta ca să-mi facă un favor. Câte buchete am oferit? N-ai văzut dumneata câte am dat în întreaga mea viață! Pe vremuri, știindu-mi obiceiul, florăresele fugeau după mine să-mi suplimenteze rezerva de flori gratis”,declară Dichiseanu. Acesta afirma la un moment dat, că din multele femei pe care le-a avut, o singură femeie i-a cucerit inima, dar a cărui nume nu a dorit să-l dezvăluie.

Adauga un comentariu