Din lumea filmului

Actorul Paul Ritter, cunoscut din miniseria “Cernobîl”, a murit. Se lupta cu o maladie cumplită

Publicat: 07 apr. 2021
Paul Ritter in miniseria Cernobil
Paul Ritter, celebrul actor din miniseria Cernobil, a murit la varsta de 55 de ani

Actorul Paul Ritter, cunoscut din miniseria “Cernobîl”, a murit la vârsta de 55 de ani după ce s-a luptat cu o maladie cumplită. Potrivit presei britanice, acesta și-a dat ultma suflare acasă, vegheat de soție și cei doi băieți pe care îi au împreună: Noah și Frank.

Starul s-a luptat cu o boală teribilă, iar într-un final corpul sau a cedat.

Actorul Paul Ritter a murit

Agentul său a fost cel care a făcut publică informația potrivit căreia actorul s-a stins din viață. Paul Ritter a mai apărut în “Harry Potter” și “Quantum of Solace”. Starul de cinema britanic suferea de o tumoră cerebrală, iar pe 5 aprilie 2021 a murit.

“Paul a fost un actor cu un talent excepţional care a jucat o varietate enormă de roluri pe scenă şi pe ecran cu o pricepere extraordinară. Era extrem de inteligent, amabil şi foarte amuzant. Ne va lipsi enorm”, a declarat agentul său.

În filmul “Harry Potter and the Half-Blood Prince” din 2009 l-a interpretat pe vrăjitorul Eldred Worple și pe Martin Goodman în serialul de comedie britanic “Friday Night Dinner”.

Cine a fost Paul Ritter

Paul Ritter s-a născut pe 5 martie 1966, în Kent, Regatul Unit, Paul Ritter şi-a început cariera în teatru în ultimul deceniu al secolului trecut. A jucat pentru National Theatre în numeroase spectacole, printre care se numără și: “The Royal Hunt of the Sun”, “All My Sons”, “Coram Boy” şi “The Hoț-House”.

În 2009, a jucat alături de Amanda Root, Jessica Hynes şi Stephen Mangan în “The Norman Conquests” a Old Vic interpretată pe Broadway, pentru care a fost nominalizat la premiile Tony. Actorul britanic a jucat în numeroase producţii de televiziune, iar “Chernobyl” şi “Catherine the Great” sunt două dintre ele; în ultimii zece ani, a dat viaţă personajului Martin Goodman în comedia “Friday Night Dinner” a Channel 4.

Actrița Loredana Alexandrescu a murit în luna martie a acestui an

Actrița Loredana Alexandrescu a murit la doar 53 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Înainte să ajungă să facă parte din Trupa Marionete din Arad, actrița a interpretat sute de roluri pentru teatrele din Giurgiu, Ploiești și Reșița.

,,S-a lăsat azi, definitiv, cortina peste viața unui om bun, generos, cu suflet cald și plin de compasiune. A unui om care a iubit teatrul și copiii. A iubit lumea așa cum e ea: cu bune și rele. Rămas bun, Loredana Alexandrescu! Nu te vom uita niciodată! La fel cum nu vom uita zecile de povești cărora le-ai dat viață în aproape trei decenii de teatru.

Pe 8 martie lumea teatrului a fost zguduită de vestea că tânărul artist și-a luat viața. Economist și actor de meserie, tânărul făcea parte din trupa de improvizație Freeze, însă doar un moment i-a trebuit să recurgă la cel mai teribil gest. Iubita acestuia a vorbit despre motivele care l-au împins pe acesta să recurgă la acest gest.

Actorul Paul Ritter, cunoscut din miniseria “Cernobîl”, a murit la vârsta de 55 de ani pe 5 aprilie 2021.

Comentarii
Adauga un comentariu