Din lumea filmului

Actrita americana, arestata dupa ce a lovit un politist si un paramedic

Publicat: 26 iun. 2018
3

Actrita americana Heather Locklear, una dintre vedetele serialului TV "Melrose Place", a fost arestata pentru lovirea unui politist si a unui paramedic, la o saptamana dupa ce a fost spitalizata pentru o evaluare psihologica intrucat amenintase ca se va sinucide, a anuntat luni site-ul revistei People.

Un membru al familiei actritei a apelat numarul de urgente din Statele Unite – 911 – in noaptea de duminica spre luni si a transmis operatorului ca vedeta era "puternic ametita", potrivit TMZ. Atunci cand Politia a ajuns la fata locului, Heather Locklear l-ar fi lovit pe un politist care incerca sa o separe de familia ei. Apoi, actrita a lovit si un paramedic care incerca sa o imobilizeze pe o targa.

Numele actritei Heather Locklear figureaza in evidentele Biroului serifului din Ventura County.

Heather Locklear a fost transportata mai intai la spital si a fost apoi incarcerata pentru doua capete de acuzare ce vizeaza agresiunea fizica, a raportat site-ul TMZ. Vedeta americana, in varsta de 56 de ani, este in prezent in detentie, iar cautiunea ei a fost stabilita la 20.000 de dolari.

Politistii nu au confirmat identitatea acelei persoane, insa documentele publice arata ca Heather Locklear locuieste in complexul rezidential in care s-a produs incidentul.

Adauga un comentariu