Din lumea filmului

Actrița Ashley Hebert și J.P. Rosenbaum divorțează. „Da, e adevărat” 

Publicat: 06 aug. 2021
Ashley Hebert și J.P. Rosenbaum divorteaza
Ashley Hebert și J.P. Rosenbaum au decis sa divorteze dupa noua ani

Actrița Ashley Hebert și J.P. Rosenbaum divorțează după aproape nouă ani de relație. Cei doi au depus deja actele și, din câte se pare, nu mai există cale de împăcare. Celebrul cuplu și-a spus adio în urmă cu nouă luni de zile, însă actele au fost depuse acum.

Pe atunci, atât J.P. Rosenbaum, în vârstă de 44 de ani, cât și Ashley Hebert, în vârstă de 36 de ani, au dezvăluit pe paginile lor de Instagram ruptura dintre ei.

Ashley Hebert și J.P. Rosenbaum divorțează

În urmă cu nouă luni cei doi declarau:

”Diferențele dintre noi ne-au afectat relația și după ani de încercări am decis că este în interesul familiei noastre să creăm vieți noi și separate pentru copiii noștri”, scria Ashley la vremea respectivă.

”Ne-am dat seama că suntem doi oameni diferiți, cu personalități și perspective foarte diferite și nu mai avem fundamentul necesar pentru o căsătorie și relație sănătoase”, spunea și J.P. Rosenbaum.

J.P. mărturisea în cadrul unei emisiuni TV că a rămas în relațîi amiabile cu Ashley de dragul copiilor pe care îi au împreună: ”Vom fi în viața celuilalt pentru totdeauna. Nu există lupte pentru custodie sau neînțelegeri. Divorțul va fi cât se poate de amiabil”, spunea J.P.

J.P. a cerut-o în căsătorie pe Ashley la finalul sezonului 7 al emisiunii ”Burlăcița”, care  aavut loc în 2011. Cuplul a făcut nunta în 2012 și au împreună un fiu, în vârstă de 6 ani, și o fiică, în vârstă de 4 ani. În 2018, J.P. și Ashley și-au reînoit jurămintele în Caraibe și nimeni nu se gândea că vor ajunge la divorț.

Detaliu neștiut din divorț. Înțelegerea dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Mulţi ani, între Antonia şi fostul soţ au fost neînţelegeri. Totul a pornit de la custodia feţei lor. Anul trecut însă, divorţul s-a încheiat, astfel că, în curând, se va putea căsători cu Alex Velea. Ce înţelegere are Antonia cu Vincenzo în privinţa copilului lor, stabilită în actele de divorţ?

Atunci când Antonia a început relaţia cu Alex Velea s-a speculat faptul că acesta i-ar fi distrus căsnicia. Din câte se pare însă, lucrurile nu erau, oricum, prea roz. Cântăreţul însă i-a fost alături atunci, iar relaţia lor a devenit mai puternică de la an la an. Dovada faptul că cei doi au doi băieţi, iar de curând a cerut-o de soţie pe Antonia.

Inelul de logodnă ar fi costat în jur de 3.800 de euro. Alex Velea s-a fost alături şi a susţinut-o de fiecare dată. Chiar dacă Antonia a apelat inclusiv la un psiholog, cel mai mare ajutor l-a primit de la Velea.

Adauga un comentariu