Actualitate

Actrița Carmen Tănase trăiește o adevărată dramă după moartea soțului. În tinerețe își dorea o altă carieră

Publicat: 24 ian. 2022
Actrița Carmen Tănase
Carmen Tănase nu a reușit încă să treacă peste moartea soțului, chiar dacă s-a întâmplat în urmă cu 22 de ani

Îndrăgita actriță Carmen Tănase pare să nu fi depășit încă marea dramă pricinuită de moartea soțului ei cu toate că au trecut 20 de ani de atunci. Artista, încă de tânără a atras privirile tuturor cu frumusețea și chipul angelic. Acum, chiar dacă este una dintre actrițele consacrate din România, Carmen Tănase și-ar fi dorit să urmeze o altă carieră.

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe ale noastre, care a cucerit publicul și inimile privitorilor în nenumărate filme, seriale de televiziune și piese de teatru. Cu toate acestea, în tinerețea ei, îndrăgita artistă și-a dorit să urmeze calea medicinii veterinare și să profeseze ca inginer zootehnist. Însă tatăl ei nu a fost de acord cu această alegere și a îndrumat-o către liceul pedagogic, iar mai apoi către actorie.

Actrița Carmen Tănase a debutat pe scena Teatrului Mic

Inițial, Carmen Tănase a picat unul dintre examenele de admitere la actorie, precizând că erau sute de persoane pe un loc. Cu toate acestea nu s-a demoralizat și a urmat cursuri de pregătire, câteva luni, cu una dintre cele mai bune actrițe de la acele timpuri. Carmen Tănase a debutat ca actriță cu rolul Foca din piesa „Fluturi, fluturi” de Aldo Nicolajașa, pe scena Teatrului Mic din București. Atunci colegi de scenă i-au fost Olga Tudorache și Radu Duda.

Apoi, între 1984 și 1990 a fost actriță la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, fiind repartizată inițial la secția suceveană a acestuia alături de alți colegi actori, iar mai apoi la Teatrul Odeon din București. A jucat în numeroase piese de teatru, cu unii dintre cei mai mari actori ai timpurilor, iar în 1983 a debutat în industria cinematografică alături de Florin Piersic în „Misterele Bucureștiului”. Cu t0ate acestea, consacrarea deplină a cunoscut-o cu celebrul rol „Flăcărica” din „Inimă de țigan”. Cel mai recent rol cinematografic l-a interpretat în filmul „Zăpadă, Ceai și Zahăr” (2020).

 Carmen Tănase nu poate trece peste pierderea soțului

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe, se poate lăuda cu o carieră impresionantă. Se pare că toată viața ei a fost una de succes, fără probleme, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Și totuși, în urmă cu 22 de ani a primit de la viață cea dură lovitură posibilă. Carmen Tănase susține că moartea soțului a afectat-o la fel de mult ca moartea tatălui ei. Era pe atunci tânără, avea doar 40 de ani și un copil pe care urma să îl crească singură.

Actrița recunoaște că până în ultima clipă i-a spus soțului ei că boala sa se va trata, iar lucrurile vor reveni la normal. Însă, situația era extrem de gravă, deoarece bărbatul suferea de cancer pulmonar.

„A fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis te înving, nu mi-e frică de tine. Și faptul că nu am reușit să o înving… Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe”, a spus Carmen Tănase în podcastul lui Mihai Morar.

Actrița Carmen Tănase nu și-a refăcut viața

Carmen Tănase a fost extrem de afectată de moartea soțului și nu și-a mai refăcut viața de atunci. Celebra artistă mărturisește că nu și-a propus să rămână singură toată viața. Cu toate acestea, nici nu a simțit nevoia de a avea pe cineva lângă ea după plecarea definitivă a celui care i-a dăruit un copil.

Actrița Carmen Tănase mai spune că pentru ea nu a avut niciodată o valoare mare căsătoria. Însă ea a precizat că a făcut nuntă cu Țucu pentru că venise pe lume și un copil și mai mult la insistențele familiei. Acrum, chiar dacă au trecut peste 20 de ani de la moartea soțului, artista încă nu și-a revenit.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu