Celebritati

Actrita Demi Moore a cerut pensie alimentara de la sotul ei Ashton Kutcher

Publicat: 08 mart. 2013
6

Actrita Demi Moore a solicitat pensie alimentara de la sotul ei Ashton Kutcher, de care s-a despartit in noiembrie 2011, potrivit documentelor oficiale de divort pe care artista americana le-a depus joi la Curtea Superioara din Los Angeles.

Ashton Kutcher, starul serialului de comedie „Doi barbati si jumatate” difuzat de postul CBS, a depus actele prin care a solicitat la randul sau divortul de Demi Moore, in decembrie 2012, la peste un an de la despartire.

Pensia alimentara ceruta de la Kutcher, in varsta de 35 de ani, reprezinta o solicitare destul de neobisnuita pentru Demi Moore, in varsta de 50 de ani, care a fost una dintre actritele cel mai bine platite de la Hollywood in anii 1990. Nu se cunoaste deocamdata suma solicitata de actrita.

Demi Moore si Ashton Kutcher au citat fiecare diferente ireconciliabile in actele depuse la Curtea Superioara din Los Angeles. In documentele depuse de actor, acesta a specificat faptul ca nu solicita pensie alimentara si ca nu se va opune acordarii unei pensii alimentare pentru Moore.

Adauga un comentariu