Scena artistica din Romania

Actrita Emilia Popescu traieste o drama: “E atat de greu sa supravietuiesti…”

Publicat: 04 iun. 2018

Emilia Popescu spune ca la cei 50 de ani pe care ii are si la experienta acumulata pe marile scene, primeste lunar un salariu mult prea mic.

“Sistemul te face sa ajungi sa spui “da” cu toata gura. Daca e atat de greu sa supravietuiesti de la o luna la alta, da, banii sunt importanti. In conditiile in care un salariu la o Trattoria e de 20 de mililioane si eu am tot atat la teatru, da, sunt importanti. Si sunt invidiata ca am salariul atat de “mare”, altii il au mult mai mic… Nu e normal. Trebuie sa ai un salariu civilizat. Noi nu jucam de cati bani avem pe statul de plata pentru ca atunci s-ar inchide teatrele. Pe de alta parte, exista si multi actori slabi si lipsiti de bun-simt si care ar juca la fel de prost oricati bani i-ai da. Si intrebarea e de ce sunt angajati in teatru?!”, a declarat Emilia Popescu.

Emilia Popescu are 50 de ani iar in anii ’90 facea senzatie pe scena si pe micul ecran alaturi de Stefan Banica Jr., considerat un fel de partener traditional al acesteia. Banica a ramas insa in lumea televiziunii, in timp ce Emilia a preferat teatrul, dupa ce a refuzat cateva propuneri de telenovele.loading...

Adauga un comentariu