Magazin

Actrita Helena Bonham Carter sustine ca a apelat la un medium pentru a vorbi cu printesa Margaret despre rolul din „The Crown”

Publicat: 08 oct. 2019
37 Vizite 0 Comentarii

Actrita Helena Bonham Carter, dublu nominalizata la Oscar, a dezvaluit ca a apelat la un medium pentru a vorbi cu printesa Margaret a Marii Britanii despre rolul din serialul „The Crown”. Prezenta la Festivalul de literatura din Cheltenham, actrita a declarat ca a consultat un medium pentru a vorbi cu printesa care a murit in 2002, la varsta de 71 de ani, potrivit The Hollywood Reporter. „Ea a spus, aparent, ca este bucuroasa ca am fost eu. Cand interpretezi rolul unei persoane reale, vrei sa ai binecuvantarea ei, pentru ca ai o responsabilitate”, a spus Bonham Carter publicului. „Asa ca am intrebat-o: «Este in regula sa te interpretez eu?», iar ea a spus: «Esti mai buna decat cealalta actrita…» la care se gandeau ei. Ei nu recunosc cine a fost. Am fost eu si altcineva”.

Robert De Niro, invinuit de o fosta angajata de discriminare de gen

Acea replica a facut-o pe actrita sa creada ca printesa Margaret a fost, pesemne, prezenta. „Pentru ca este ceva ce Margaret ar spune. Era priceputa la a face complimente, dar si sa te doboare”, a adaugat ea. „Apoi a spus: «Insa trebuie sa te aranjezi si sa fii mai ingrijita». Si a continuat: «Fumeaza cum trebuie. Am fumat intr-un mod specific. Aminteste-ti asta – este important – portcigarul era la fel de mult o arma a expresiei precum dedicat fumatului”. Helena Bonham Carter interpreteaza rolul printesei Margaret in sezoanele trei si patru ale serialului Netflix.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit