Din lumea filmului

Actrița Lorena Luchian o atacă pe Diana Munteanu. De la ce a pornit totul

Publicat: 21 iul. 2021
Lorena Luchian intr-un top negru
Lorena Luchian o ataca pe fosta vedeta de la Antena1 Diana Munteanu

Actrița Lorena Luchian, cunoscută pentru rolul „Danelei” interpretat în serialul  „Băieți de oraș”, o atacă pe Diana Munteanu. Cele două au o dispută mai veche, care pare că s-a reaprins. Se pare că actrița avea de plătit o poliță mai veche fostei vedete de la Antena 1.

Lorena a postat pe rețelele de socializare câteva replici dure la adresa Dianei Munteanu, iar internauții au fost surprinși.

Actrița Lorena Luchian o atacă pe Diana Munteanu

Lorena Luchian a comentat apariția vedetei Antena 1 la o emisiune și a adus aminte și de amenințările mai vechi pe care le-a primit de la Diana Munteanu.

„Am auzit că a intrat Diana Munteanu la cuțit. La Chefi la cuțite de data asta. Sper să nu plângă iar în pernă să i se ia mackeaju și bronzul din cauză de story postat de mine.

Data trecută când am zis ceva despre ea, această mare vedetă de pe plan lokal, nu putea dormi de nervi și mă amenința prin terți că mă bate și zicea că sunt urâtă și proastă și că nicio operație nu m-ar putea salva .

P.S: Nici nu a fost manevră la Chefi la cuțite. E top pe cuisine. Am auzit că face bezele de ceva vreme, sau ceva de genul. #JET”, a scris Lorena Luchian, pe contul său de Instagram.

Lorena Luchian nu s-a oprit aici

Actrița nu s-a oprit aici și i-a mai surprins pe internauți cu o altă ironie la adresa vedetei. Este evident faptul că cele două au ceva de împărțit și conflictul care mocnește este unul mai vechi.

Acum, rămâne de văzut dacă Diana Munteanu o să vină cu o replică.

„Oare când ești obișnuit cu high life-ul de România și după îl pierzi și rămâi vai morții tei, când ți-e foame, de Prime Steaks și Seafood only? *** gândurile zilei.”, a mai scris Lorena Luchian.

Diana Munteanu, de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice

După ce Loredana Groza a fost aspru criticată pentru că și-a schimbat complet înfățișarea, a venit rândul Dianei Munteanu să primească replici dure din partea fanilor. Motivul este același: vedeta a devenit aproape de nerecunoscut.

Diana Munteanu și-a schimbat complet înfățișarea prin machiaj, dar și cu ajutorul intervențiilor estetice. Nu a spus exact despre ce intervenții este vorba, dar e clar că a suferit o mărire de buze, lucru observat imediat de fanii ei. Comentariile nu au întârziat să apară pe contul de Instagram al vedetei.

”Tu ești frumoasă, îmi plac toate pozele mai puțin asta… arata rău tare daca îmi permiți”, a scris unul din fanii Dianei. ”Offf ce frumoasa erai înainte fară buzele acestea”, a mai zis cineva. ”Fă ceva și întoarce-te la forma inițială… musai!”, a cerut un alt fan.

Comentarii
Adauga un comentariu