Cancan

Actrița Marlene Favela a divorțat în secret, după o căsnicie de trei ani

Publicat: 08 feb. 2021
actrița Marlene Favela a divorțat
Actrița de telenovele Marlene Favela s-a despărțit de soțul ei George Seely după trei ani de căsnicie

Probabil nimeni nu se aștepta, însă actrița de telenovele Marlene Favela a divorțat în secret de George Seely, după trei ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiță de doar șapte luni. Lumea este cu atât mai surprinsă cu cât cei doi păreau să se înțeleagă de minune. Mai mult, actrița a precizat despărțirea nu are nicio legătură cu reluarea carierei artistice.

Frumoasa actriță mexicană Marlene Favela și George Seely au ajuns la capăt de drum și divorțează după numai trei ani de căsnicie. Vestea a surprins pe toată lumea deoarece părea că cei doi trăieșsc o iubire ca-n filme și se înțeleg de minune. Cu toate acestea, se pare că adevărul este cu totul altul.

Actrița Marlene Favela a divorțat după trei ani de căsnicie

Celebra actriță mexicană Marlene Favela a anunțat, în urmă cu puțin timp, că s-a despărțit de George Seely, după doar trei ani de căsătorie. Cei doi au un copil împreună o fetiță de șapte luni. Vestea a fost dată chiar de către Marlene Favela, în mediul virtual, și a surprins pe toată lumea. Deși părea că trăiește o poveste de dragoste ca în filme, se pare că adevărul era cu totul altul.

„Vreau să știți că relația mea nu s-a terminat pentru că eu mi-am dorit să revin în lumea showbizului, acesta este un prim lucru pe care vreau să îl lămuresc. Niciodată nu mi-aș fi pus familia în pericol pentru niciun loc de muncă. M-am căsătorit cu un bărbat bun, minunat. Niciodată nu voi vorbi rău de tatăl fiicei mele. Este un bărbat pe care îl respect, pe care l-am iubit foarte mult și cu care m-am căsătorit”, a mărturistit Marlene Favela pe Facebook.

Nu se cunoaște motivul separării

Deși i-a luat apărarea în mediul public, vedeta mexicană nu a vorbit și despre motivele despărțirii subite. Actrița s-a rezumat la a preciza că ea a fost cea care a cerut divorțul. Totodată a anunțat că nu va cere pensie alimentară de la fostul soț și că vrea să-și crească fetița singură din punct de vedere financiar.

În ceea ce privește relația micuței cu părintele său, Marlene Favela a declarat că vrea ca fiica ei să fie în armonie cu ambii părinți și că va lupta să aibă o relație frumoasă atât cu ea, cât și cu tatăl ei.

„Vreau ca fiica mea să își iubească părinții în mod egal, pentru că amândoi avem aceleași drepturi, pentru că amândoi o iubim enorm de mult, iar ea nu a avut nicio vină atunci când noi am luat această decizie”, a spus Marlene Favela pe Facebook.

Au avut o nuntă de poveste

Marlene Favela și George Seely se căsătoriseră în decembrie 2017, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. La mai bine de un an de la marele eveniment, frumoasa actriță de telenovele a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil

Cei doi au fost în culmea fericirii după ce în viața lor a venit micuța Bella. Și totuși, se pare că bebelușul nu a fost îndeajuns să îi țină, până la urmă, împreună. Probabil, cu timpul se va afla de ce actrița Marlene Favela a divorțat de George Seely…

Adauga un comentariu