National

Actrița Oana Pellea, infectată cu noul coronavirus: „Aveți grijă de voi şi de cei de lângă voi!”

Publicat: 13 oct. 2021
Oana Pellea
Oana Pellea

Oana Pellea a anunţat că rezultatul testului PCR a ieșit pozitiv, chiar dacă este vaccinată cu ambele doze, şi va rămâne în izolarea impusă de lege: „Mi-aş fi pus in pericol colegii și pe cei cu care aş fi intrat in contact”, spune actriţa.

Oana Pellea a anunțat săptămâna trecută că se izolează, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Astăzi, actriţa a confirmat că testul PCR i-a ieșit pozitiv.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul!”, a scris, miercuri seară, actrița Oana Pellea pe pagina sa de socializare.

Actriţa Oana Pellea a mai precizat că toate teste rapide au ieșit negative, însă rezultatul PCR a fost pozitiv.

„Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR-POZITIV. Mi-as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact.

Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi si de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat”, a conchis actriţa Oana Pellea.

Actrița Carmen Tănase a fost testată pozitiv cu SARS-CoV-2

Actrița Carmen Tănase s-a infectat cu SARS-COV-2! Antivaccinistă convinsă, Carmen Tănase a spus că nu va mai juca niciodată, dacă va fi obligată să se vaccineze.

De-a lungul timpului, ea a susținut că „această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem”.

Acum, prin faptul că a s-a infectat și va trece prin boală, Carmen Tănase va avea acces la certificatul verde, astfel că va putea să urce iar pe scenă, când se va vindeca.

Carmen Tănase, motivul pentru care refuză vaccinarea şi testarea: „O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal”

Actriţa Carmen Tănase a dezvăluit motivul pentru care refuză vaccinarea şi testarea. Aceasta a subliniat că ţine seama de sfatul autorităţilor şi ascultă de specialiștii a căror activitate este notabilă în domeniul medical.

Timișoara este primul municipiu din țară în care certificatul verde devine obligatoriu. Asta după ce ieri, numărul infectărilor a sărit de 3 la mia de locuitori.

Întrebată ce va face dacă certificatul verde va deveni obligatoriu peste tot, actriţa Carmen Tănase a subliniat că nu va face niciun compromis şi că va lupta pentru dreptul ei atât cât va mai putea, legal.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal, pentru că încă mai pot din punct de vedere legal și vorbesc strict în numele meu.

După care dacă nu se va mai putea și se va da o lege organică în Parlament așa cum s-a dat în Franța și în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac.

Comentarii
  • Deci vaccinatii pot lua si da mai departe guturaiul? Pai ziceau la tilivizor…Zicea d-l Arafat ca e sigur, zicea col.Gheorghita ca zice ca e sigur, ca e superb ca nu te bonlavesti…si ete ca nu e asa. La noi la tara nu stim ce sa mai credem, avem incredere in autoritati!

Adauga un comentariu