Cancan

Actrița Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară. Când va naște vedeta din „Vlad”

Publicat: 30 oct. 2020
Olimpia Melinte este însărcinată
Eroina principală din serialul Vlad este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Veste nemaipomenită despre actrița Olimpia Melinte, eroina din serialul „Vlad”, care este însărcinată cu al doilea copil. Aceasta a povestit în emisiunea „Vorbește lumea” că soțul ei a fost cel care și-a dat seama. Actrița a mai mărturisit că nu are niciun fel de preferințe în ceea ce privește sexul copilului.

O vedetă din România a făcut recent o dezvăluire fabuloasă. Aceasta este una dintre cele mai promițătoare actrițe din România. E frumoasă, e talentată și îndrăgită de public. Are sute de mii de fani care îi urmăresc fiecare mișcare, pe siteurile de socializare și a câștigat multă popularitate datorită rolului de protagonistă pe care îl joacă în „Vlad”, serialul momentului, de la Pro TV.

Interesant este faptul că soțul ei a fost cel care și-a dat seama că vedeta este însărcinată. Olimpia Melinte a povestit și cum s-a petrecut totul în momentul aflării acestei vești nemaipomenite.

Olimpia Melinte a dezvăluit că este însărcinată

Olimpia Melinte, care dă viață personajului Eliza din serialul „Vlad”, radiază de fericire. Roșcata este însărcinată cu al doilea copil și abia așteaptă momentul în care își va ține copilul în brațe. Frumoasa actriță din serialul „Vlad” a vorbit, la emisiunea „Vorbește lumea”, despre cum și-a dat seama soțul ei că este gravidă.

Soțul meu și-a dat seama că sunt însărcinată. Mi-era foame, foarte foame. Dacă nu mâncam ceva, făceam urât. Plus că picam lată la 8.30 seara de oboseală. El știa de la sarcina precedentă cum făceam și mi-a zis, «băi, cred că se întâmplă iar». Și s-a dus la farmacie, mi-a adus testul de sarcină și a ieșit pozitiv. Mi-am dorit un băiat și îl am. Sasha are șase ani acum. Deci, nu mai am niciun fel de preferințe acum în ceea ce privește sexul copilului. Doar să fie sănătos sau sănătoasă!”, a declarat Olimpia Melinte.

Momentan, actrița nu a dezvăluit care este sexul viitorului ei copil. Însă a specificat că acest lucru nu contează atât de mult cât contează să fie sănătos și să vină cu bine, pe lume.

Sarcina este cel mai frumos cadou al acestei pandemii

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, protagonista din Vlad a mărturisit că pandemia i-a dăruit cel mai frumos cadou și se bucură de sarcină, luând fiecare zi în parte.

Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme. O sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu toate întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat”, a declarat Olimpia Melinte.

Care este secretul unei căsnicii fericite

Celebra roșcată a avut norocul de a-și întâlni bărbatul visurilor de când era foarte tânără. S-a căsătorit cu Luca Constantin la numai 22 ani. Cei doi mai au un băiețel de șase ani, pe nume Sasha, care abia așteaptă să-și cunoască surioara sau frățiorul. Intepreta Elizei din „Vlad” le-a dezvăluit fanilor care este secretul unei căsnicii fericite.

Cred că este important să-i dai libertate celui de lângă tine, să nu-l ții cu forța în anumite situații. Dacă vrea să iasă cu băieții, eu nu am nimic împotrivă, dacă eu vreau să ies, la fel. E importantă zona asta de a asculta și de a înțelege că fiecare are nevoile lui și dacă îi respecți nevoile, el o să fie fericit și o să crească alături de tine. Dacă îl închizi și îi spui nu – și sunt foarte mulți oameni care procedează așa -, atunci, iubirea moare”, declara acum ceva timp Olimpia Melinte.

Așadar, actrița Olimpia Melinte este foarte fericită că este însărcinată pentru a doua oară și abia așteaptă să își strângă copilul în brațe.

Adauga un comentariu