Magazin

Actrita romanca, scuipata pe strada. Motivul e incredibil!

Publicat: 09 sept. 2013
1

Nuami Dinescu a trecut astazi prin momente grele. Actrita a marturisit, pe o retea de socializare. ca in timp ce isi plimba cainele, un tanar a scuipat-o.

Cazul cainilor fara stapan a luat o amploare de neimaginat. In cursul zilei de ieri, Nuami Dinescu a fost „pusa la zid” de un tanar, care a scuipat-o. Acest incident a avut loc in momentul in care vedeta isi plimba cainele prin Dorobanti, potrivit cancan.ro.

„Am iesit cu Lara, un catel de 5 kilograme adunata dintr-un camp, atuncata tot de oameni, iar un tanar pe bicicleta trece pe langa mine, pe Calea Dorobanti, si ma scuipa. Va place? Vi se pare moral sa instigati zile in sir la ura si la violenta? Vi se pare normal ce se intampla? E doar o intrebare de om neputincios”, a scris actrita pe Facebook.

Comentarii
  • persoanele care isi cauta partener un ciine au cel putin o problema de adaptabilitate la societate, la mediu, dar pot sa aiba si probleme sexuale, ciini sunt parteneri „buni” pentru femei si in cele mai multe cazuri asa se intimpla cel p[utin pentru femeile trecute de virsta a doua.

  • Sincer, esti un deplasat mintal sa nu zic altfel.Tu nu poti iubi pe nimeni, nici macar pe tine.Ar fi o rusine sa atingi macar aceste animale nobile.Nu esti in masura sa faci asta.Trateaza-te esti dusssss!

Adauga un comentariu