Celebritati

Actrita Rose McGowan a ramas fara simtul mirosului in urma unui accident

Publicat: 17 apr. 2019
6

Actrita Rose McGowan a dezvaluit ca si-a pierdut simtul mirosului in urma unui accident ciudat suferit in urma cu cinci ani. Ea a povestit ca a fost lovita la cap cu portiera unei masini, iar acest incident a lasat-o in imposibilitatea de a-si testa produsele de baie si de a nu-si da seama de surgeri de gaze.

 Totusi, actrita sustine ca in momentul in care si-a pierdut simtul mirosului i s-a dezvoltat extraordinar de mult simtul gustului, relateaza Daily Mail.

 „Am aflat acum cinci ani. Am facut o serie de teste la Harvard pentru ca mi-am pierdut simtul mirosului intr-un accident ciudat. M-au studiat pentru ca inca aveam simtul gustului desi cele doua sunt in mod normal interconectate”, a declarat McGowan in timpul unei emisiuni televizate.

Vezi si: Exclusiv: CRBL are probleme cu politia din cauza unei amulete de 30.000 de euro

 „Am fost lovita la cap cu portiera unei masini de un valet in Los Angeles”, a explicat ea. Rose a afirmat ca mai multi experti de la Harvard au testat-o in urma incidentului, insa a fost nevoita sa se obisnuiasca sa traiasca fara acest simt. 

Vedeta a povestit cum odata a lasat deschise gazele in locuinta sa si nu a putut sesiza pericolul. „Deoarece nu mai aveam simtul mirosului, a trebuit sa imi montez senzori de gaze in casa. Intr-o seara, am lasat gazele pornite si nu am stiut pentru ca nu am putut mirosi”, a continuat actrita. „Exista unele pericole inerente care vin odata cu pierderea mirosului. Pot folosi numai produse de baie pe care le-am folosit anterior”, a precizat Rose McGowan. 

Adauga un comentariu