Gadgeturi

Actualizarea Windows 10 pentru Xbox One se lanseaza pe 12 noiembrie

Publicat: 04 nov. 2015

Microsoft se pregateste pentru o actualizare majora a consolei Xbox One, care va ajunge la utilizatori in luna noiembrie a acestui an.

Compania Microsoft vrea sa actualizeze consola de ultima generatie Xbox One cu Windows 10, cel mai nou sistem de operare multiplatforma. Actualizarea vine cu un panou de control actualizat, care are o serie intreaga de noi functionalitati.

Panoul de control se concentreaza pe viteza si performan’a, iar designul il face mult mai usor de utilizat cu senzorul Kinect. Microsoft a reproiectat interfata Xbox One astfel incat sa nu mai fie nevoie sa iesi dintr-un grup sau din aplicatia de mesagerie pentru a accesa functii simple, cum ar fi sa inviti prietenii la o partida prin intermediul Xbox Live.

Microsoft vrea sa aduca pe Xbox One si asistentul virtual Cortana, dar aceasta functionalitate va fi amanata pentru anul 2016. Membrii Xbox One Preview vor putea testa asistentul Cortana inainte de sfarsitul acestui an si se pare ca va fi foarte apropiat de cel disponibil pe Windows 10.

Actualizarea se va concentra pe noul panoul de control, pentru a fi mai rapid si mai performant, comparativ cu ceea ce are in prezent consola Xbox One.

In plus, Xbox One va beneficia si de retrocompatibilitate cu jocurile disponibile pe consolele mai vechi. Oricine va putea rula jocuri pentru consola Xbox 360. Cu toate acestea, exista o limita a jocurilor care pot fi jucate, dar Microsoft lucreaza pentru a permite cat mai multor jocuri sa ruleze pe consola de ultima generatie.

Pentru membri Xbox One Preview, actualizarea ajunge deja pe sistem, dar pentru ceilalti, va fi disponibila abia pe 12 noiembrie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit