Magazin

Acum cativa ani era o fata modesta din Neptun, azi este star mondial – FOTO

Publicat: 17 iul. 2019

Cantareata Inna a plecat dintr-un bloc modest din Neptun, iar acum e una dintre cele mai sexy dive internationale. Inna este, fara doar si poate, solista din Romania cu cea mai spectaculoasa ascensiune internationala, insa succesul nu i s-a urcat la cap. A plecat dintr-un bloc comunist din Neptun, iar pana in prezent a vazut si a cantat in toata lumea. Chiar si asa, se intoarce acasa cu drag de fiecare data cand are ocazia, acolo unde locuieste in continuare tatal ei, in acelasi apartament in care a copilarit si cantareata.

Inna fara machiaj?! E total schimbata! Nici nu o mai recunosti! – FOTO

Inainte de a deveni vestita Inna, Elena Alexandra Apostoleanu (32 de ani) a urmat cursurile Liceului Economic din Mangalia, pentru care facea naveta cu bicicleta, si pe cele ale Universitatii Ovidius din Constanta, unde a absolvit Facultatea de Stiinte Politice. A participat la auditiile pentru emisiunea “Alege A.S.I.A”, insa nu a fost acceptata. La finalul anului 2007, pe cand lucra pentru o firma de imobiliare, cantareata i-a intalnit pe membrii proiectului Play & Win si pe Lucian Stefan cu care a inceput marea aventura “Inna”. Fata aceea mica de statura, de numai 1,63 m, cu strungareata si cu voce muncita la orele de canto la care o ducea mama ei in copilarie a avut succes inca de la debut, in Spania, Polonia, Ungaria, Rusia si in Turcia. Piesa “Hot” a cucerit imediat publicul si iata ca de curand Inna a lansat albumul “YO”, compus integral de ea.

Drumul spre succes nu a fost presarat numai cu flori, ci si cu multa munca, iar norocul si inspiratia de a lansa proiectul INNA au contribuit major la celebritatea de care se bucura astazi artista. „Mi-a fost greu cand am inceput primul meu proiect muzical, „Alessandra“, un proiect pop-rock de care eram incantata, insa care nu a avut succesul la care ne asteptam atat eu, cat si managerul meu. Ulterior, am lansat piesa „Hot“ sub numele INNA si lucrurile s-au schimbat fundamental in viata mea. Nu eram deloc pregatita, nu ma asteptam la nimic din ce a urmat: concerte in toata Romania, apoi in Europa, filmari, interviuri, multe calatorii, un program extrem de incarcat si strict. Am gestionat tot ce mi s-a intamplat cu ajutorul echipei mele, care a fost alaturi de mine, cu sprijinul familiei si al prietenilor, cu iubirea si sustinerea fanilor”, a povestit Inna. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit