Local

Acuzat că i-a înfipt cuțitul în capul unui necunoscut! Care au fost urmările!

Publicat: 18 ian. 2020

Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistrații, după ce a fost acuzat de comiterea unei infracțiuni grave. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au decis trimiterea în judecată a lui Ovidiu Florin Pancu (de 40 de ani), sub acuzația de tentativă de omor.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen de judecată al procesului, după care magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, Ovidiu Florin Pancu a fost reținut în urma unui incident extrem de grav.

„Pe data de 24 noiembrie 2019, la solicitarea unei rude, inculpatul s-a deplasat pe un șantier cu blocuri în construcție din zona Bucium. Acolo, pe fondul unui conflict spontan, cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, a lovit victima la nivelul capului, cauzându-i o plagă penetrantă cranio-cerebrală care a fost de natură să îi pună viața în primejdie”, a afirmat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În urma incidentului, victima a ajuns la spital, iar medicii care au avut grijă de ea au constatat că leziunile suferite au fost de natură să îi pună viața în pericol.loading...

Adauga un comentariu