Eveniment-Social

Acuzati de viol, cercetati in stare de libertate

Publicat: 09 aug. 2011

Trei indivizi din comuna Todiresti sunt cercetati in stare de liberate dupa ce au fost acuzati de o femeie de 51 de ani de faptul ca ar fi agresat-o fizic si mai apoi ar fi violat-o. Presupusul eveniment ar fi avut loc in seara de sambata spre duminica. Atunci, Constantin Puiu, de 22 de ani, Ionut Gafon, de 22 de ani, si Nicusor Asiminoaie, de 19 ani, au mers la un bar din comuna si au consumat mai multe pahare cu alcool impreuna cu cativa prieteni. Dupa ce s-au ametit bine, cei trei camarazi au plecat spre casa. Pe drum s-au gandit sa treaca pe la Maria Bogdan, de 51 de ani, cu scopul de a intretine relatii sexuale cu ea. Conform declaratiilor victimei, tinerii excitati au inceput sa bata zgomotos in usa pana cand s-a spart o fereastra. Femeia era in casa cu concubinul ei, care dormea in alta camera. „Victima spune ca a deschis usa, nestiind despre ce este vorba. Atunci, cei trei indivizi au impins-o spre o camera din fata, unde au inceput sa o loveasca, iar mai apoi a violat-o”, a precizat Tiberiu Dogaru, sef adjunct al Politiei municipiului Pascani. Desi se afla in casa, concubinul femeii nu a intervenit. Acesta nu a fost prea clar in audierea de la politie, precizand doar ca ar fi auzit niste tipete si zgomote. „Cel mai probabil, concubinul se afla in stare de ebrietate si astfel nu stie prea multe despre ce s-a intamplat. De altfel, exista suspiciuni ca si victima s-ar fi aflat in stare de ebrietate, deoarece exista neclaritati in ceea ce spune”, a mai precizat Dogaru.
Luni, cei trei presupusi agresori au fost retinuti de oamenii legii pentru 24 de ore si audiati.

Tinerii au recunoscut actul sexual

De cealalta parte, cei trei tineri au recunoscut ca, in noaptea de sambata spre duminica, au mers la locuinta femeii si au intretinut relatii sexuale cu aceasta. In schimb, ei spus ca nu au recurs la violenta si ca nu a fost vorba de viol. La audieri au precizat ca femeia ar fi fost de acord. Ba mai mult, din declaratiile lor reiese faptul ca aceasta obisnuieste sa intretina relatii sexuale cu diverse persoane. Anchetatorii i-au prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani cu propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.
Marti, Constantin Puiu, Ionut Gafon si Nicusor Asiminoaie au fost prezentati in fata procurorilor. Certificatul medico-legal atesta faptul ca pe corpul victimei nu s-au gasit urme de violenta. „Cei de la IML, din primele verificari, au precizat faptul ca nu s-au gasit urme de violenta pe corp. Dupa audieri procurorii au dispus sa-i cerceteze pe cei trei tineri in stare de libertate”, a incheiat seful adjunct al Politiei municipiului Pascani, Tiberiu Dogaru.loading...

Comentarii
  • Orice violator trebuie castrat.Nu inteleg legile din Romania unde violatorii sunt lasati in libertate pentru a comite alte violuri.Ce conteaza ca victima e minora femeie matura,baba,beata treaza,golanii trebuiesc pedepsiti prin castrare.

Adauga un comentariu