Actualitate

Acuzații dure lansate de Marcel Ciolacu: „Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?!“

Publicat: 03 aug. 2020
ALT=
Acuzații dure lansate de Marcel Ciolacu: „Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?!“

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a lansat mai multe acuzații dure la adresa Guvernului PNL. Marcel Ciolacu le transmite liberalilor că trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor pentru copii nu este „un moft”, ci o necesitate.

„Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţională prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Acuzații dure lansate de Marcel Ciolacu: „Dublarea alocaţiilor nu e un moft“

Liderul interimar al social democraţilor precizează că dublarea alocaţiilor pentru copii este o necesitate, nu un moft, iar Guvernul trebuie să priceapă acest lucru.

„Iar PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a menționat Marcel Ciolacu.

Guvernul liberal, acuzat că dă ordonanţe neconstituţionale

Președintele interimar al PSD spune că Guvernul liberal dă ordonanţe neconstituţionale.

„Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru ca legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de vineri, majorarea cu 20%, începând cu luna septembrie, a alocaţiei de stat pentru copii, aferentă lunii august, iar pentru perioada 2021-2022, Executivul a prevăzut câte două majorări pe an, în lunile ianuarie şi iulie.

„Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern!“

Liderul interimar al Partidului Social Democrat a comentat modul în care Guvernul Orban gestionează pandemia de coronavirus din România. Acesta consideră că sănătatea poporului este doar o lozincă a Partidului Național Liberal și că mai apăsătoare ar fi doar frica pierderii alegerilor pentru Capitală.

„Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid“, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac dur la Klaus Iohannis: „Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!”

Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Acesta îl acuză pe șeful statului de faptul că răspândește ură prin declarațiile pe care le face. De asemenea, Marcel Ciolacu a prezentat patru probleme importante ale sistemului medical din România în raport cu pandemia de coronavirus.

„Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi.
Plin de ură, nu ați putut să vă uitați mai departe de sediul din Modrogran“, i-a transmis Marcel Ciolacu președintelui.

 

Comentarii
  • Acest limbric rosu nu are decit sa se duca in mm!!! A uitat cind veneau USR si/sau PNL cu propunerea de marire a alocatiilor si ei le respingeau? Ei atunci ziceau ca nu sint bani. Acum, in prin picaj economic cum nu era nici cind ei dadeau cu legile justitiei de pereti si aruncau cu bani in toate partile in clientii politici, vine sa manince kkt ca de ce nu maresc astia alocatiile? Pai mm de bou, nu vreau alocatie la copil. Ma pis pe alocatia voastra!!! Reduceti naibii fiscalitatea! Stimulati clasa mijlocie – care nu prea mai exista – sa faca copii pe modelul Frantei – oferiti reduceri la impozite, nu alocatii marite pentru ca tot aia care stau la coada vacii si nu au vazut in viata lor apa calda sau dus se vor inmulti!!!

  • Din pacate sunt nemernici,slabi la minte,carora nu le poti cere sa gandeasca.Prosti,dar la guvernare.Parca alocatiile si pensiile s-ar da numai la noi in tara,iar guvernul tembel,betivan,ar face o favoare,ca le da.Este un drept al copiilor,al pensionarilor,nu un moft al unor betivani incapabili.

  • Din pacate sant oameni care ar vota din nou psd desi in acesti ani si au aratat limitele la guvernare.Personal sper ca la toamna,oamenii intregi la minte sa rastoarne aceasta majoritate toxica din parlament si sa scapam de cima rosie

Adauga un comentariu