Local

Acuzații grave aduse de un fost angajat al firmei de curățenie care are contract cu CTP Iași. Costel Ursu: „M-au obligat să semnez demisia!”

Publicat: 25 mai 2022
barbat cu camasa albastra cu puncte albe si sapca in cap
Costel Ursu acuză firma de curățenie că i-ar fi trecut mai puține zile pe cartea de muncă

Un fost angajat al firmei ce asigură curățenia în tramvaiele CTP Iași aduce acuzații grave la adresa angajatorului. Costel Ursu susține că a fost forțat să își semneze demisia. Managerul companiei de curățenie nu a vrut să comenteze foarte mult situația fostului angajat și a spus că așteaptă decizia instanței

Firma „CFI SOLUTIONS S.R.L.” are contract cu Compania de Transport Public Iași, în vederea igienizării vehiculelor. Un fost angajat al firmei de curățenie aduce acuzații grave cu privire la condițiile de muncă. Patronul firmei așteaptă decizia instanței și evită să dea foarte multe detalii. Surse din depou demontează acuzațiile lui Costel Ursu.

pagina cu scris
Costel Ursu a făcut plângere la ITM

Un fost angajat al firmei „CFI SOLUTIONS S.R.L.” aduce acuzații grave fostului angajator

Costel Ursu acuză firma „CFI SOLUTIONS S.R.L.” că l-au forțat să semneze demisia, după ce a făcut sesizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Iași. Acesta a făcut o sesizare cu privire la condițiile de muncă și calculul zilelor lipsă.

„Am aflat că m-au furat și nu îmi treceau toate zilele și m-au obligat să îmi dau demisia. Toți angajații se plângeau că nu au trecute toate zilele de muncă. Șeful ne-a obligat într-o zi, dacă vine cineva, să spunem că am stat toată lumea cu săptămânile acasă. Noaptea au angajați care consumă alcool, nu îi verifică nimeni. Au persoane cu handicap, care se folosesc de ei zi și noapte. Pe tot parcursul pandemiei nu mi-a dat 1 leu. Au foarte multe probleme, în fiecare an licitează ilegal, nu lasă altă firmă… Și eu cât am lucrat la generale, doar cu peria manual spălam scaunele de la tramvaie, și la gară și în Dacia”, declară Costel Ursu, fost angajat la „CFI SOLUTIONS S.R.L.”.

 pagina cu scris
Bărbatul nu a fost mulțumit cu decizia de la ITM

Un angajat de la Depou Gară demontează acuzațiile lui Costel Ursu

pagina cu scris, stampile si semnaturi
Fostul angajat a chemat firma în instanță

Ion Bălan, maistru la depoul de la gară, susține că firma de curățenie dispune de toate echipamentele necesare.

„Eu pe el îl cunosc pentru că venea și îmi arăta că a făcut curățenie. Tot ce știu e că mai trăgea din când în când câte un păhărel, în rest își vedea de treabă. Din ce știu firma are aspiratoare, au toate materialele care trebuie, firma pare ok din câte vedem noi. Nu am văzut persoane cu handicap vizibil care să lucreze aici”, a declarat Ion Bălan, maistru în cadrul depoului Companiei de Transport Public Iași din zona gării.

Patronul firmei așteaptă decizia instanței de judecată

Patronul firmei „CFI SOLUTIONS SRL”, Florin Cojocaru, cunoaște situația lui Costel Ursu și declară că toate demersurile din cadrul companiei sale au fost făcute corect, mai mul de atât acesta susține că fostul angajat a fost plătit conform contractului de muncă. Florin Cojocaru se abține în mare parte din a explica situația pe motiv că așteaptă o decizie din partea instanței de judecată.

„Cunosc foarte bine aceste plângeri. Am vorbit cu dumnealui, i-au explicat și colegii, i-am adus aminte că și-a luat banii, nu a fost plătit în minus. S-a adresat instanței, în momentul de față cel mai bine e să așteptăm hotărârea instanței. Este o noutate pentru mine consumul de alcool, dar am să verific și aspectul acesta”, explică Florin Cojocaru, managerul firmei „CFI SOLUTIONS SRL” în legătură cu acuzațiile grave aduse de un fost angajat al firmei de curățenie.
Comentarii
  • Asta care cerseste pe internet si isi trimite fetele minore la munca pe la barbati singuri, in special pe la Tibana. Protectia copilului a avut reclamatii impotriva lui si ce a facut?

  • Bre Costele ai terminat cu anunturile de matrimoniale, ai trecut la reclamatii? Nu mai impresionezi pe nimeni pe internet sa-ti dea donatii? Bagi fetele la inaintare ca n-ai ce led a de mancare,cersetorule. Iti daduse cineva si o masina,ce-ai facut cu ea, ai vandut-o?
    Aloooo, Protectia Copilului dormiti? Cum lasati fetele cu asa un tata?

  • În ceea ce privește la alcol dnu maistru Bălan, da doar la onomastica zile mele am servit colegi mei cu o bere fără alcol și cu dulciuri, la colega mea Mioara, și coloegul d-voastră Marcel, chear și pe d-voastră v-am servit, însă da d-voastră mereu v-am văzut în stare de ebrietate și chear deplasanduva din depou cu mașina în trafic, adresand la orce persoane vorbe urate și vulgare, din care mereu apelați la mine de vă făceam curat în birou, și vestiare la mecanici, pe care nu era de competenta mea, dar eu find băiat bun nu vă refuzam, nu mai zic de weceurile care nu se putea întra în ele, însă cât am stat eu în depou, îți era mai mare dragul să intri la wc….. Așa dar dnu Bălan, să vă retrageți cuvintele de acuzare, că altfel scot adevărul ce se petrece în depou, din cauza d-voastră suferă domnu Inginer Vizitiu…. etc!…

Adauga un comentariu