Actualitate

Acuzații grave aduse de Victor Costache fostului ministru, Sorina Pintea: A vrut să închidă centrele de permanență

Publicat: 21 nov. 2019

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că nu există niciun demers care să vizeze desființarea centrelor de permanență.

„Informațiile apărute în spațiul public fac referire la Ordonanța de Guvern nr. 61, promovată în anul 2018 de guvernul Dancilă și care modifică condițiile de înfiintare și desființare a centrelor de permanență. Documentul apărut în mass-media a fost elaborat în data de 6 noiembrie. Asta fără consultarea și acordul prealabil al actualei conduceri a Ministerului Sănătății. Reprezintă viziunea fostului ministru Sorina Pintea, privind comasarea și reorganizarea centrelor de permanență.

Programul de guvernare al PNL nu prevede nicio măsura care vizează desființarea unor unități medicale în general, sau centre de permanență în particular.

Ministerul Sănătății condamnă ferm astfel de acțiuni de manipulare și dezinformare apărute în spațiul public. Și le consideră diversiuni ale unor partide din opoziție, care vor să speculeze electoral pe această temă. Atragem atentia că pacienții din sistemul medical românesc nu trebuie să devină prizonieri ai unui război politic, iar declarații de acest tip pot avea efecte nefaste asupra populației.loading...

Comentarii
  • d-ul ministru ar trebui sa o lese mai usor cu politica si sa se apuce de treaba. Prostia si superficialitatea lui Sica si a lui Cati-Matu sunt contagioase. Se ia.
    PS Uitasem de d-na Turcan, daca nu s-o fi trezit, doamne fereste, pe lumea ailalta

Adauga un comentariu