Titlurile zilei

Acuzații grave aduse lui Adrian Corduneanu! ”Ai terorizat-o și s-a tatuat din cap până în picioare, să nu se vadă tăieturile”

Publicat: 24 ian. 2022
Adrian Corduneanu și Ramona Corduneanu, în diferite fotografii postate în mediul online
Acuzații grave aduse lui Adrian Corduneanu în mediul online de către o rudă de-a sa

Acuzații grave aduse la adresa lui Adrian Corduneanu! O femeie, rudă cu ”Beleaua”, arată ilegalitățile pe care le-ar fi făcut. Scandalul din familia interlopilor ieșeni pare că este departe de final

Nu mai este liniște în sânul celui mai cunoscut clan din Iași. Recent, o femeie, rudă cu Adrian Corduneanu, a postat în mediul online mai multe filmulețe în care îl acuză pe interlop de mai multe ilegalități. Femeia nu ezită să vorbească despre soția lui Adrian Corduneanu și totul pare să aibă legătură cu scandalul dintre Adrian Corduneanu și soția fratelui său, Alina Filip.

”Voi vorbiți, dar lumea nu știe… Îl ții pe fratele geamăn după tine după ce i-ai luat casa și-i mai dai câte un pahar de bere. Ești cel mai mare prăduitor, ți-ai legat sângele. Pe Ramona ai terorizat-o, s-a tatuat din cap până în picioare ca să nu se vadă tăieturile”, spune M.C. într-un videoclip postat pe Facebook.

Acuzații grave aduse lui Adrian Corduneanu în mediul online

Femeia care îl atacă pe Adrian Corduneanu în mediul online vorbește despre interese imobiliare. Scandalul în familia Corduneanu a plecat de la câteva imobile pe care le-ar fi luat mai mult sau mai puțin legal Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu. Chiar zilele trecute, o altă femeie apropiată a familiei Corduneanu o acuza pe Alina Filip că a intrat ilegal în posesia unor imobile. Geanina Răuț, una dintre ”victimele” Alinei Filip, a mers în zona Sf. Andrei, acolo unde rudele ei au avut o casă pe care au pierdut-o după ce ar fi împrumutat bani de la Alina Filip și Petronel Corduneanu.

”Uitați ce a putut să ne ia Alina Filip și ne-a lăsat pe străzi. Aveam 67 de metri pătrați în spate, iar în față – 72. Ne-a luat tot și ne-a evacuat fără să fie procesul, fără nimic. A adus o mașină de jandarmi și ne-a scos ca pe niște câini. Eu nici nu eram acasă, eram trimisă la furat prin alte țări să îi trimit camăta, gentuțe de firmă, și ochelari de firmă, trase cu cardurile. Ea și soțul ei, Petronel, au profitat de mine să le trimit toată camăta și casa tot nu ne-a dat-o. După ce i-am dat toți banii și mi-a spus că trebuie să-i mai dau 100.000 de euro. Mi-a luat bilete mie și cumnatei mele și ne-a trimis în Tenerife la furat. Din 2009 îi dau camătă lu Petronel Corduneanu, dar gata”, a spus Geanina Răuț.

De la câteva imobile a plecat tot scandalul

Vă reamintim că, la sfârșitul anului trecut, în mediul online au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. ”Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În ”clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc. Totuși, se pare că Adrian ar avea ceva de împărțit cu soția lui Petronel, cu Alina Filip, din cauza unor imobile.

În diferite filmulețe distribuite masiv pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu o face în toate felurile pe Alina Filip, în schimb evită să vorbească prea mult despre fratele său, Petronel. Totuși, după aceste acuzații grave aduse lui Adrian Corduneanu, ar trebuie să vină și o reacție din partea acestuia, cel mai probabil tot în mediul online.
Comentarii
 • Adrian corduneanu e un retardat mintal care abea leagă doua cuvinte si nevasta lui o depravata care a fugit de acasă sa se futa cu țiganii din Ferentari.

 • retarzii fara scoala ,cersetori escroci sunt vedete in buricu iasului au vile si averi pe spatele amaratilor naivilor care au pus botu la gunoaiele astea nespalate

 • Toți din fam.Corduneanu si-au dat femeile la poolă să facă lovele pt talentul lor,niste saraci cu haine fake si gura mare,baaaaa animalelor,beleaua plii,diamantul cata mooie a luat cat ai fost la pușcărie?
  Fara numar,fara numar

 • Ce futaiuri face ramona pe lovele, vai viata mea! E diamantul roz, sau sloboz de la cata poola a supt. Beleaua trage coca in continuare, si il tine pe Ionel lângă el ca a rămas cu un tic se la pârnaie. Suje poola la băieți. Iar Ionel il ma foote in cwr cand il arde rozeta pe belea. Sa ne spuna diamantul rose cum făcea anal pe 100 de marci germane pana își dădeau băieții drumu in cwr la ea. Iar beleaua lingea smântâna.

 • Bravo lui, bravo lor

  Niste exemple

  Au reusit in viata

  Au bani, au respect, sunt cunoscuti si au atentie.

  Postacii care traiesc cu chirie si muncesc toata viata lor la stapan, gura mica va rog eu

  Nu poti sa comentezi de ei cand iti miroase mana a bara de autobuz sau masina SH de 5 ani.

 • Eu NU respect astfel de ticăloși și vreau să-i distrug. Banii mulți și respectul celorlalți se pot fi câștiga cinstit in multe alte feluri.

 • Indiferent de ce fac nu sant slugi bravo lor frații tot frații rămân sa vedem ce face restul
  Super băieți vb cei ce se plâng de foame

 • 🧨Familie de depravați , praduitori și javre care și-au ars toți apropiații și cunoscuții și acum se ard între frați și nevasta lui Adrian se arde și ea dar cu peștii din Ferentari care au scos-o la produs și Steroidul Mergător are copii cu ea și ii mai sta și sub papuc lui nevastă-sa aia cu Cap de Cal🧨

 • sa se mai rada la pz diamantul negru ca nu mai e roz demult,o familie de sifoane toti fara prea multi bani in buzunar ,vai de ei numai figuri pe burta goala care traiesc numai din inselaciuni . de era asa zmardoi cum se da steroidu asta fricos se batea cu bacauanu sau cu oarza cu vandam cu jean sa aleaga cu cine si oricare ar fi nu da inapoi meci frumos legal; cand ia propus bacauanu sa dat la fund poponaru asta de adrian; INCA CEVA LA CORDUNENI LA TOTI LE PLACE PL, TOTI SUNT BULANGII TOT NEAMU de asta adrian umbla cu bulangii costel se freca cu gelu corduneanu in bas si tot asa la toti le place pl

 • Politia rutiera nu l vede pe beleaua asta că are geamuri fumurii pe fata la mașină?!sau ei se iau numai de fraieri cu Loganuri…sau își iau dreptul de la Corduneanu?!

 • Îl iartă aia de la rutieră ca se gândesc ca dacă l-ar vedea lumea in trafic cu pietrele alea de Dinți și cu muia aia de retardat in cap s-ar produce multe accidente de spaima asteroidului

 • Nişte SIFOANE ordinare. Nu a-ți vàzut cum îşi sifoneazà live familia !!! Atunci ce sà mai zici de unul stràin.îl leagà in secunda 2.işi dau femeile la pooolà şi cam atat.Adriane ai mai place la Rozeta aia a ta la Japonia?sau in Ferentari?.😂 cum poți mài gunoiule sà-ți legi frații,pişamaş pe tine, şi sà-ți sàruți WC-ul àla de femeie care au clànțànito toți.huaaaa, pe rug te-aş pune dacà nu mar condamna àştia.dar eşti sifon şi fugi la gardà

Adauga un comentariu