Titlurile zilei

Acuzații grave aduse patronilor de la restaurantul „Ospățul Zeilor”! Au mâncat șnițele și ficăței, după care au fost internați în spital. „Copilul meu a dat ochii peste cap și avea gura strâmbă” – FOTO

Publicat: 17 sept. 2021
Afaceriștii Liliana și Constantin Gugeanu se bucură de afacerea cu mâncare. Distracția a fost întreruptă de clienții din Pașcani care i-a acuzat că din cauza preparatelor au făcut toxiinfecție alimentară
Liliana și Constantin Gugeanu au fost reclamați după ce trei clienți s-ar fi intoxicat cu mâncare

O familie din Pașcani a venit la Iași și s-a ales cu toxiinfecție alimentară după ce a consumat mai multe preparate la restaurantul „Ospățul Zeilor”, controlat de soții Liliana și Constantin Gugeanu. Copilul de 5 ani și mama au ajuns de urgență la spital

Serviciile oferite de restaurantul „Ospățul Zeilor” din Carrefour Era au fost reclamate de o familie din Pașcani. Acuzațiile sunt destul de grave, pentru că după ce au consumat preparatele restaurantului, trei persoane au fost diagnosticate cu toxiinfecție alimentară. Totul s-a petrecut pe data de 05.09.2021.

„S-a întâmplat pe la orele prânzului, era într-o duminică. Împreună cu soția și băiatul meu de 5 ani, am plecat de la Pașcani până la Carrefour, mai precis la Decathlon. După ce am făcut cumpărăturile, ne-am oprit la «Ospățul Zeilor». Am cumpărat orez, șnițele de pui, ficăței de pui, cartofi copți și salate. După ce am achitat, ne-am îndreptat spre casă. După aproximativ o oră, soția mea a început să se simtă rău, s-a umflat la burtă, nu putea să vomite. Toată noaptea s-a chinuit, a avut diaree. A doua zi, luni dimineață, am început să mă simt eu rău. Am avut frisoane și mă simțeam foarte rău”, a precizat Cristinel Grumăzescu, în vârstă de 50 de ani.

Au mers la Spitalul Municipal din Pașcani după ce i s-a făcut rău băiatului

Pe data 07.09.2021, soții Grumăzescu au devenit din ce în ce mai îngrijorați, pentru că și băiatul de 5 ani a început să se simtă rău. Până la urmă, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din Pașcani. Băiatul a fost diagnosticat cu gastroenterocolită acută și sindrom de deshidratare acută.

„Am ajuns la urgențe și am internat-o pe soția mea și pe copilul meu. Și noi ne-am speriat. Copilul meu a dat ochii peste cap și avea gura strâmbă, nu putea să stea în picioare. Era foarte deshidratat. Au stat internați timp de 3 zile, iar acum sunt bine. Sunt supărat că s-a întâmplat asta, lumea ar trebui să știe ca să nu fie nevoită să treacă prin asta”, a mai spus Cristinel Grumăzescu.

În 2018 a fost un scandal uriaș după ce peste 100 de persoane au făcut toxiinfecție alimentară după ce au consumat produse la fast-food-ul Agapa, de pe bulevardul Socola, din municipiul Iași.

Patronul restaurantului „Ospățul Zeilor”: „Poate nu i-a priit”

Restaurantul „Ospățul Zeilor” este administrat prin societatea Prod Liv SRL, controlată de soții Liliana și Constantin Gugeanu. În acte apare ca unic asociat fiica celor doi, Ana Mădălina. Contactat telefonic, Constantin Gugeanu a precizat că a fost controlat de comsiarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Iași, dar care nu ar fi identificat probleme majore.

„Au fost controale, dar nu s-au luat probe. Au fost cei de la OPC, dar au dat 1.500 de lei amendă pentru o problemă de metrologie. Nu știu ce să zic, poate nu i-a priit. Eu cred că mai sunt și răutăți. Soția șii fiica mea stau în fiecare zi ca să aibă grijă de afacere, să se respecte rețetele, tot ce trebuie”, a precizat Constantin Gugeanu. În 2020, afacerea cu „Ospățul Zeilor” se afla în picaj, vânzările scăzând chiar și de patru ori, față de o perioadă normală, asta și în contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, cifra de afaceri a fost de 1,32 milioane lei, profit de 770.22 lei, datorii de aproape 3 milioane de lei, cu un număr de 10 angajați. Soții Gugeanu dețin și 7 la sută din afacerea cu restaurantul „La Castel”, care aparține omului de afaceri Constantin Rădeanu.

Soții Gugeanu au fost nași la nunta fiicei lui Constantin Rădeanu

De precizat că Liliana și Constantin Gugeanu au fost nașii de cununie ai Iuliei Rădeanu, fiica lui Constantin Rădeanu, și Dragoș Jipa. Petrecerea a avut loc pe data de 04.09.2021, la restaurantul „La Castel”. Petrecerea a început la ora 17:00, când au început să apară primii invitați. Din informațiile deținute de „BZI”, aproximativ 300 de persoane au participat la eveniment. Tânărul cuplu a mai avut o pereche de nași: Robert și Maria Rădeanu – Holicov (Robert este fratele miresei -n.r.). Liliana Gugeanu nu este nimeni alta decât sora afaceristului Florin Onofrei, proprietarul clădirii unde a funcționat în trecut centrul de calcul, pe Calea Chișinăului, nr.17. Aici a propus un proiect imobiliar de anvergură, un bloc de locuințe colective cu 23 de etaje.





Comentarii
  • GDPR…..in cazul cui Sorine? Ne referim la reclamant sau la infectul de Costel Gugeanu? Cam toti angajatii sai fac perioada de proba 90 zile si spoi contract la ITM

  • Păi nu poate fi decât de la chimicalele la vrac cu care se dă gust și arome. Nimic altceva. Adică mai pe românește, cancer la pachet. Nu contează, bani să iasă!

  • Nu mancati de la restaurante.Va pun in farfurie ce este mai vechi pentru a nu se strica.Singurul loc unde se merita sa mancati este incinta gastro Carrefour unde puteti vedea ca bucataresele isi iau singure produsele din rafturile magazinului,apoi le prepara.De la deschiderea hipermarchetului servesc masa acolo si nu am avut niciodata vreo problema.

  • Patronii astia care vor numai sa faca bani, vor avea mai multi clienti daca ar fi mai destepti, si seara ar da mancarea de peste zi la reducere, ca sa nu se invecheasca pe acolo, si ar avea mai multi clienti pentru ca ar face mancare proaspata in fiecare zi iar clientii ar veni fara teama de a manca de la ei si nu si-ar mai face reclama negativa prin ziare.

  • De peste cel putin 20 de ani stiu ca patronii de restaurante cumpara alimente aproape expirate la jumate de pret si baga si expirate pe care le iau gratis !, sa le iasa banii multi !, acum ca ospatul zeilor nu este pentru muritori ori ca ”nu lea priit” haleala nu stiu ce sa aleg

  • Mâncam acum vreo doi ani pana am renunțat din cauza pipițelor care vând la tejghea. Cele mai acre și nesimțite din Food Court. Dar nu-l avea asociat și pe analfabetul ala cu Venetto? Ovidiu? Dobitocul ala adunat de pe drumuri și fosta lui nevasta la fel de grețoasa ca el.

  • Cocalarilor! Acu mănânc la Ospățul Zeilor! Voi stați acasă cu burțile goale de foame și creierul gol, și comentați ca niște neterminati! Kkc să mâncați voi,care nu munciți!

  • Daca era de la mancarea dela restaurant ar fi fost o multime de oameni cu varsaturi si diaree .Cum nu s-au inregistrat mai multe cazuri este clar ca voi va spalati mai rar pe maini -fara suparare .

  • Cristina,
    vorbeşti foarte urât… Ce ar zice mama ta dacă ar ştii cum te comporţi cu ceilalţi cetăţeni? Aşa te-a învăţat doamna Mioara? Ce fel de exemplu eşti pentru societate???
    Află că eu, personal, mănânc multă brânză proaspătă de vacă (poate cunoşti vacile din Miroslava, renumite pentru ugerele lor musculoase) şi telemea de oaie – făcută în special din oile care pasc în jurul Galaţiului.

  • Cristino ,sa te lauzi ca mananci la dugheana aia chiar ca esti ultima fomista de pe lume:))Faa si un boschetar isi permite sa dea 20-30 de lei sa crape ceva de acolo….:))

  • Trebuie sa fii prea naiv sa mănânci la Restaurant în vremurile astea în primul rănd toate alimentele provin din Hipermarket și bineînțeles cele mai ieftine și de calitate îndoielnică carnea la ofertă, sau cum termen de o zi prin preparare nu se observa ,legume, fructe modificate genetic pline de pesticide, ouă import toate rezidurile UE le găsiți la noi

  • Scroafa Cristina e live la troaca si baga in ea zoaie si laturi cancer la pachet mocca ca o fote patronu per galeata laturi si e bine, salamu mucegait flescait il suge gratis

  • Deci personal pap si eu si baiatul meu de acolo si nu avem nimic , cat despre „ciorile angajate ” bine ca lucrează ca daca va bagau mana in buzunare nu mai aveati gurile astea ! Da oare o infecție de gastrită se face asa intr o ora ??? Mai omule mai ce sa vezi…. ! Cat despre patroni eu zic ca sunt destul de ok si chiar acesta este adevărul, atat doamna Lili cat si fiica ei Mada sunt mereu acolo

  • Madalina, cîtă poolă a bagat Costel in tine ca sa-i faci reclamă. Sau de fapt esti tot Cristina? Doua cwrwe fomiste care crăpati la o latură, Costel Gugianu linge cwru’ la curcanu’

  • Măi oameni buni, ăia sunt niște patroni ordinari, le trebuie închisă dugheana aia. Numai mâncare expirată vine panaramele alea acolo. Eu am vrut să-l bat pe bulanul ăla de patron, din cauză că mi-a dat mâncare înăcrită. Și tot el făcea gura mare, pișamaș în farfuria lui,

  • Ar trebui reclamati mai des ,de toata lumea care întâmpină probleme..mancare exagerat de scumpa, pardon dar 70 lei kg de ficat de pui, wtf?????si mereu rece, de gust nu mai zic in loc de picant sarat ,sau fără nici un gust!!!!

  • Dar ma gandesc ca toata activitatea se desfășoară si dupa cum sunt rasplatiti angajatii, adica cine ar face o mancare cu gust pt 2 lei primiti..ca sunt prosti care cumpără mizeriile gatite de ei si cu preturi de restaurant cu 5 stele asta e vina clientilor! Unul reclama alti 50 cumpără, normal ca sunt pe profit mereu

  • Madalina, daca doamna Lili si fiica sunt mereu cum zici tu si sunt ok, poate esti vreo angajata care le tine partea!! Sau poate sunt acolo sa pazeasca încasările nici decum calitatea mancarii vandute

Adauga un comentariu