Titlurile zilei

Acuzații grave au fost aduse la adresa unui om de afaceri din Iași după ce un tânăr a fost găsit într-o baltă de sânge! Tatăl băiatului: „Vrea să mușamalizeze, ține minori la muncă” – EXCLUSIV – VIDEO!

Publicat: 05 aug. 2022
Pădurea cu tractoare, indicatorul Sinești și tatăl băiatului
Tatăl băiatului strivit de un copac face dezvăluiri șocante

Tatăl băiatului strivit de un copac face dezvăluiri șocante! Acesta vrea dreptate după ce fiul său a ajuns în comă la spital. Bărbatul aduce acuzații grave despre cel la care lucra fiul său și vrea să se facă dreptate în această situație

Ioan Baciu, tatăl băiatului strivit de un copac, face dezvăluiri șocante despre ceea ce s-a întâmplat în pădurea din Mădârjac. Ieșeanul aduce acuzații grave la adresa lui Vasile Bița, cel la care lucra Ionuț, fiul său.

„Vă aduc la cunoștință că fiul meu, Ionuț Manole, lucra la pădure pentru Vasile Bița. L-a luat în pădure, l-a dus, a venit noaptea, târziu, pe data de 2 august 2022, și mi-a spus că băiatul meu este în spital. Mi-a spus să stau liniștit, să nu mă duc la el că o să rezolve tot și să o dăm la pace. Eu i-am spus că nu am copil de vânzare. Ionuț învăța și pentru școala de șoferi, iar Vasile Bița îi promisese că îl va rezolva cu carnetul și cu tot. Vasile Bița are mai mulți minori care lucrează la el în pădure, ilegal. Băiatul meu nu era în prima zi la muncă, cum a spus el. Ionuț lucrează de un an acolo. Am fost și la Poliție, la Sinești. Nu știu ce s-a întâmplat cu copilul meu. Nimeni nu îmi zice nimic. Vasile Bița mi-a zis să nu merg la Poliție, să nu fac nimic și că rezolvă el. Eu vreau să se facă dreptate pentru copilul meu”, a declarat Ioan Baciu, tatăl tânărului strivit de buștean la Mădârjac.

Tatăl băiatului strivit de un copac face dezvăluiri! Fiul său se află în stare extrem de gravă

Din nefericire, de la spital vin vești extrem de proaste pentru Ionuț. Băiatul strivit de un copac este în continuare în stare extrem de gravă. Medicii fac tot posibilul să-l salveze. Aceștia au precizat că prognosticul, în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a tânărului, este unul foarte rezervat.

„Pacientul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie pentru intervenție asupra hematomului intracranian. Acesta are multiple leziuni craniene, dar și un traumatism pulmonar. Băiatul prezintă stare generală extrem de gravă, este intubat și ventilat mecanic. Prognosticul este unul foarte rezervat”, au precizat medicii ieșeni.

Tragicul accident a avut loc pe 2 august 2022

Amintim că un băiat, de doar 19 de ani, a avut parte de un accident teribil. Ionuț M. muncea la o firmă privată ce se ocupa cu tăierea lemnului în pădurea din comuna Mădârjac. Din nefericire, în timpul orelor de muncă, un buștean a căzut și l-a lovit în cap și pe umăr. Ionuț a ajuns la spital în cursul serii de 2 august 2022. Colegii care se aflau cu el în pădure când a avut loc accidentul au sunat de urgență la numărul unic 112. La fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Medicii s-au chinuit să ajungă la el, deoarece se afla într-o zonă greu accesibilă. Ionuț a fost adus de colegi cu un utilaj pentru a putea fi preluat de medici. Băiatul a fost găsit în stare critică. Acum, tatăl băiatului strivit de un copac face dezvăluiri șocante despre ceea ce s-a întâmplat. Tânărul lucra la o asociație familială deținută de Vasile Bița.

Reporterii BZI au încercat, în repetate rânduri, să ia legătura cu Vasile Bița, dar acesta nu a răspuns apelurilor telefonice.
Comentarii
  • Și ce dacă are pile. Trebuie pus paru pe el pana devine olog. Asa ne am învățat sa tăcem sa induram. Răzbunare!!

  • E angajat cu contract sau muncea la negru? Avea echipament de protectie? A semnat vreun instructaj de protectia muncii? Mai bine tatal indurerat sa caute un avocat decat sa se apuce sa faca declaratii prin presa.

  • Dreptate o plua ca io stateam la crisma tata ziua iar baietu major lucra de 1 an la ala la padure la negru, nuu eu nu ma ducem la munca ca niajungi socialu si alte combinatii la bar, acu nu mai vini banutu di la baieet si vreau dreptati ca io sunt sarac , padurea ? daa padurea o taie ilegal da si stiti ca dintadeuna asa o fost , defrisam tat ci prindim , mai facim si noi un banut , nu stiu ci tot ami sufla asta sa spun ca io oricum nu intaleg ci spun ca vroiam sa zic alcieva

  • Ferească Dumnezeu asa tragedie…numai parinte sa nu fii…oricum daca scapa cu viata…rămâne mutilat pe viată…

Adauga un comentariu