Actualitate

Acuzatii grave! L-au plimbat intre spitale pana a murit! Familia unui iesean arata cu degetul si-i acuza pe doctorii din Iasi

Publicat: 15 nov. 2018

@ Acuzatii incredibile aduse de aceasta ieseanca @ Spune ca fratele ei a murit in spital dupa ce s-a internat pentru simple ameteli @ Medicii au descoperit ca barbatul suferea de o boala grava @ Ieseanca nu intelege cum a fost posibil acest lucru si spune ca nu a primit vreo explicatie din partea cadrelor medicale @ In urma testelor la care a fost supus pacientul, au iesit la iveala mai multe probleme grave de sanatate @ Iata ce spun medicii si care este opinia femeii care aduce acuzatiile

Cosmarul iesencei Gabriela Bazga a inceput pe data de 1 noiembrie, cand fratele ei, Radu Alexandru, in varsta de 63 de ani, a povestit familiei ca, de o perioada de timp, se simte foarte rau si are ameteli. Atunci, ieseanca nu a mai stat pe ganduri si a sunat la numarul unic pentru situatii de urgenta, 112, pentru a cere ajutorul unui echipaj medical.

Barbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente, iar de aici, pentru Gabriela Bazga a inceput o adevarata poveste de groaza. Ea sustine ca propriul frate a fost plimbat intre spitale si si-a gasit sfarsitul fara ca familia sa primeasca vreo explicatie din partea medicilor care s-au ocupat de starea lui de sanatate.

"Pe data de 1 noiembrie am sunat la 112, la ambulanta si ni s-a spus ca nu este salvare disponibila. Atunci, am luat un taxi si am mers in Unitatea de Primire Urgente. El abia se tinea pe picioare si avea ameteli de aproximativ doua saptamani. Spunea ca ameteste si ca totul se invarte in jurul lui. Atunci, a fost dus la Cardiologie, iar de acolo i s-a facut transfer la Spitalul de Pneumoftiziologie", povesteste Gabriela Bazga.

Sustine ca pacientul a fost plimbat intre spitale

Conform celor relatate de Gabriela Bazga, sora pacientului care a decedat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi, pacientul ar fi fost plimbat in mai multe unitati medicale.

Initial, barbatul a fost dus la Cardiologie, de unde a fost dirijat la Spitalul de Pneumoftiziologie. De aici, conform celor relatate de Gabriela Bazga, pacientul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie pentru controale, intrucat suferise o sincopa, iar de la Neurochirurgie a fost dirijat din nou catre Spitalul de Pneumoftiziologie.

"De la acest spital a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie, intrucat ne-au spus ca a facut accident vascular cerebral. Ulterior, a fost transportat din nou la Spitalul de Pneumoftiziologie. El se simtea bine si manca. Atunci, m-am dus la medici si i-am intrebat ce are fratele meu. Ni s-a spus ca nimeni nu stie ce are si ca nu stiu ce diagnostic se poate pune. Pe data de 7 noiembrie, in jurul orei 3 dimineata, el a decedat. O sora de-a mea a mers sa ia certificatul constatator, dar habar nu avea ce scrie in el, pentru ca nici medicii nu stiau ce a avut", mai spune ieseanca.

Medicii ieseni confirma ca pacientul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost supus unui examen computertomograf.

"Pacientul a fost adus pentru o consultatie, intrucat a facut o sincopa. I s-a facut examen computer-tomograf si s-a evidentiat o leziune cerebrala. Pacientul a suferit un infarct cerebral in urma cu mai mult timp. Nu era o urgenta si nu necesita internare, fiind dirijat inapoi catre Spitalul de Pneumoftiziologie", au declarat medicii Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Medicii Spitalului de Pneumoftiziologie au lamurit situatia

Conform celor relatate de medicii Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi, se pare ca barbatul suferea de o boala grava si nu se mai putea face nimic pentru el. Astfel, cadrele medicale sustin ca acuzatiile aduse de Gabriela Bazga sunt nefondate, intrucat, in spital, s-a facut tot ce a fost posibil pentru ca viata pacientului sa fie salvata.

"Nimic din ceea ce spune doamna nu se confirma. Pacientul suferea de o boala foarte grava, cu o stare generala grava inca de la inceput, de cand a ajuns la spital. Acesta nu a fost plimbat intre spitale, a fost dus catre Spitalul de Neurochirurgie pentru ca la un moment dat a facut o sincopa. Totodata, pacientul prezenta un istoric medical foarte incarcat si avea o boala necrutatoare. S-a facut si necropsie pentru confirmare si totul a fost conform legii", precizeaza dr. Cristian Grigorescu, manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi.loading...

Comentarii
  • Asta e nivelul ..dc consultul interclinic inseamna purtat intre spitale aflati familie draga ca asa se poarta pacientii cf protocolului..dc au ” boli necrutatoare” atunci ei mor( mor oricum la un momendat dat toti murim) ..articolul este prost detaliat.probabil cetateanul avea cancer pulmonar cu metastaze peste tot a facut in urma cu ” z” zile si avc .a ajuns la sf spiridon desi el era de pneumo dus de familie.a fost dirijat la pneumo de acolo la interclinic ..unde e greseala?? Nu inteleg

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit