Local

Acuzaţii grave la adresa Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR despre PNRR! România nu va lua niciun ban în acest an și există riscul pentru a nu primi finanțare pentru Autostrada Moldovei

Publicat: 22 iul. 2021
Autostrada Moldovei
PSD susține că există riscul de a nu primi finanțare prin PNRR pentru Autostrada Moldovei

Partidul Social Democrat (PSD) lansează acuze grave la adresa celor din PNL-USR-PLUS-UDMR. Formaţiunea politică susţine, într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare faptul că România nu va primi niciun ban în acest an din PNRR.

De altfel, social democraţii menţionează faptul că Planul Național de Reziliență și Redresare al României se confruntă cu o opoziţie puternică la Bruxelles iar conform acelorași declaraţii, există un risc ca mai multe proiecte să nu primească finanțare.

România nu va primi niciun ban din PNRR în 2020

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, PSD susţine că PNRR-ul României este un dezastru iar țara nu va primi niciun euro în 2020. Altfel spus, se pare că la Bruxelles există riscul mare ca mai multe proiecte importante să nu primească finanțare.

”ZERO EURO DIN PNRR ÎN 2021!

#PSD a avut dreptate! România nu va primi niciun euro din PNRR în acest an!

România NU se poate baza pentru finanțarea deficitului uriaș pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR!

‼️Mai mult, România pierde un an pentru contractarea proiectelor!

‼️Autostrada Moldovei devine un vis spulberat de incompetența guvernanților păstoriți de #FlorinCîțu!

Și mai grav întreg capitolul Energie – coordonat de liberalul Virgil Popescu – trebuie refăcut!

Comisia Europeană a respins categoric atribuirea directă a sutelor de milioane de euro către sponsorii de partid ai puterii.

Vicepremierul Dan Bârnă, șeful lui Cristian Ghinea – principalul responsabil pentru eșecurile repetate privind PNRR-ul – a fost nevoit să accepte evidența și să dea dreptate #PSD!

Este de-a dreptul criminal că România e nevoită să se împrumute alte miliarde de euro și să plătească dobânzi grele pentru a suplini absența avansului din PNRR!

Domnilor guvernanți, sunteți vinovați de SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE!”, scriu cei de la PSD.F

 

Fostul ministru al Finanțelor, Alexandru Nazare susţine că România a cerut o amânare a PNRR-ului

Alexandru Nazare, fostul ministru al Finanţelor a declarat, într-o intervenţie faptul că Guvernul a cerut o nouă amânare a PNRR-ului iar Cristian Ghinea l-a anunţat de acest lucru pe premierul României, Florin Cîțu. Altfel spus, PSD susţine că atât premierul Florin Cîțu și ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Cristian Ghinea mint şi dezinformează opinia publică:

„PSD condamnă categoric modul incalificabil în care premierul Florin Cîţu şi ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene Cristian Ghinea îi mint şi-i dezinformează cu premeditare pe români. Aşa-zisul proces continuu de consultare cu Comisia Europeană, care ar fi menit să reducă divergenţele este, în fapt, doar expresia neputinţei şi incompetenţei guvernamentale.

Între timp, România rămâne codaşa Europei – deja sunt 17 ţări care au PNRR-urile aprobate şi urmează să încaseze primii bani – şi se scufundă în marasmul economic şi social provocat şi întreţinut de o guvernare ruptă de realitate şi de interesul naţional”, conchide sursa menţionată.

Comisia Europeană a criticat PNRR-ul României

Planul Naţional de Rezilientă şi Rezistentă a devenit un subiect extrem de dezbătut în România dar şi în afara ei. Altfel spus, Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR mai primeşte o lovitură din partea Comisiei Europene după ce reprezentanţii ei au transmis un nou set de comentarii şi critici dure. Europarlamentarul Victor Negrescu a postat pe o reţea de socializare mai multe detalii din interiorul negocierii PNRR-ului şi susţine că sunt critici dure venite din partea Comisiei Europene.

Comentarii
  • Pă-i nu werner e șeful șobolănimi din romănica—–cum e el așa îs și șobolani lui —–iar birulexixul nu se lasă prostit de zerourile mele

  • A8??? Glumiti!!! Cum cobori serpentinele de la Măgura, intri deja pe A7 ce înconjura Bacăul. Apropo, nici măcar UN SINGUR indicator rutier pe A7 pe care sa fie trecut IASI, unul măcar!!! Edilii Iasului, niște scursuri, Iasiul de după 1859 un mamut cu picioare de lut, un oraș de periferie atâta la propriu cât și la figurat…, din păcate. Vina este AICI, nu la Bacău, nu la București!!!

  • Nu te poti lasa in baza valahilor, si nici in baza ardelenilor. Valahii umbla numai sa dea tepe, si dau fumigene altruiste ca sa-i prosteasca pe ceilalti. Ardelenii sunt mai pe fata : trag numai pentru ei, si recunosc chestia asta.
    Solutia este federalizarea, pe modelul landurilor germane. Fiecare regiune sa-si faca partea ei de treaba. N-ai facut cum trebuie, atunci n-ai.

  • Ce frumos circuli pe A1 din Sibiu-Sebes-Timisoara-Arad Nadlac-346 km in 2,30 ore cu 120-140 KM /h.Ce frumos arata pilonii suspendati care se contruies pentru autostrada Sibiu-Curtea de Arges ce se lega de autostrada Pitesti-Bucuresti si de aici la Constanta.MOLDOVA SARACIEI, INAPOIATILOR, SPARANGHELARI SI BADANTE….DIN TOATE PDV!

Adauga un comentariu