Local

Acuzații nefondate la adresa unui învățător dintr-o școală gimnazială din județul Iași! Realitatea este cu totul alta

Publicat: 21 ian. 2020

Acuzații nefondate la adresa unui învățător dintr-o școală gimnazială din județul Iași! Realitatea este cu totul alta. Concret, la Școala Gimnazială Slobozia, din comuna Voinești – județul Iași au apărut informații care arătau că un învățător din unitate ar fi avut un comportament anormal faţă de elevele clasei a IV-a! Învățătorul ar fi acuzat de hărțuire sexuală. Acesta are 21 de ani și este detașat de la Vaslui la Scoala Gmnazială din satul Slobozia.

Nu se confirmă nimic! Școala a demarat o anchetă

În acest caz, reporterii Cotidianului Bună Ziua Iași (BZI) l-au contactat pe managerul şcolii, prof. Daniela Stegariu. Aceasta a reliefat că nu se confirmă nimic din cele colportate la adresa cadrului didactic.

„Totul a plecat după ce, într-un pachet dat de Crăciun unei eleve, și care a fost trimis de familia unei fete din Bucuresti, s-a găsit un bilețel cu un mesaj. Având în vedere toate acestea, noi am analizat cazul și am vorbit cu toate familiile copiilor din clasa domnului învățător și cu acesta! Nimic nu se confirmă din acuzații, învățătorul declarând că nu a făcut nimic care să conducă la aşa ceva. Mai mult, am chemat în unitate un specialist de la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași pentru a face o analiză pe acest caz. Toți părinții din acea clasă nu au semnalat nimic anormal. Noi vom urma toate procedurile, facem anchetă cu seriozitate și vom trimite un raport către Inspectoratul Școlar Județean Iaşi. Repet, nu există nimic care să demonstreze că aceste acuzații sunt reale”, a declarat Daniela Stegariu, directorul unității educaţionale din Slobozia.loading...

Adauga un comentariu