National

Acuzații grave aduse de o tânără unui medic: „A început să mă facă nesimţită, fără să-l fi jignit cu nimic şi să-mi aducă injurii”

Publicat: 15 dec. 2020
Maini medic încrucișate la piept
Maini medic încrucișate la piept

Scandal de proporții în Timiș. O tânără aduce acuzații grave unui medic. Aceasta susține că doctorul a înjurat-o și îmbrâncit-o după ce i-a solicitat o trimitere. În opoziție medicul neagă această poveste. Acesta recunoaște că a făcut-o pe tânîră neșimțită atunci când aceasta i-a adus mai multe acuzații cu privire la modul în care își face treaba.

Femeia susține că totul a început atunci când i-ar fi reproșat asistentei că nu i-a găsit la cabinet în mai multe zile. Atunci medicul și-ar fi ieșit din minți și ar fi insultat-o pe pacientă.

”Doctorul Petcu a început să mă facă nesimţită, fără să-l fi jignit cu nimic şi să-mi aducă injurii”

„Am fost astăzi la Bethausen, la dr. Petcu, sa cer o trimitere pentru chirurgie, pentru bunicul meu imobilizat la pat. Ştiam de violenţa verbală a soţilor Petcu, dar am mers cu intenţii bune şi am vorbit cât se poate de frumos. Doctorul Petcu a început să mă facă nesimţită, fără să-l fi jignit cu nimic şi să-mi aducă injurii.

În momentul în care am ripostat verbal, a ieşit afară din cabinet şi continuarea o puteţi vedea in clip. Nu înţeleg cum asemenea monştri se pot ocupa de viaţa unor oameni total nevinovaţi. Din spusele oamenilor, aşa ceva se întâmpla frecvent, doar că nimeni nu are curajul sa facă nimic. Eu am avut, nu în numele meu, in numele tuturor oamenilor umiliţi de acest specimen, numit doctor”, a scris Bianca Ionescu Erdei, pe Facebook alături de un un clip filmat cu telefonul, în care se vede medicul care îi spune că o bate şi o îmbrânceşte.

Bunicul meu suferă de cancer de colon şi pentru boala lui are nevoie de nişte pungi, dispozitive medicale care nu se găsesc în farmacii. Îmi trebuia o trimitere de la medicul de familie către chirurgie, ca să pot să-i procur aceste pungi. În vară, după ce l-am externat, am fost să-i caut pe medicii de la Bethausen, de vreo trei ori, am fost cu oameni de acolo din zonă pentru că fiind plecată de atâţia ani, din copilărie, nu ştiam foarte bine Bethausenul. M-am dus să le dau biletul de externare şi să le spun că aş avea nevoie de o asistentă pentru bunicul, să-l panseze. Au fost de negăsit. Nu am putut să iau legătura cu ei şi am adus o asistentă din Lugoj.

Doar că acum trebuia să iau trimitere de la ei. A sunat mama mea şi a zis că pot să vin cu cardul de sănătate. Când am ajuns în faţa cabinetului, era o bătrânică aştepta la rând. A ieşit asistenta la geam şi i-am spus despre ce e vorba. I-am dat buletinul şi cardul de sănătate. Mi-a spus că are nevoie doar de card. Doctoriţa mi-a spus că avea nevoie să-i aduc biletul de externare. În momentul în care i-am spus doamnei doctor că că nu am găsit-o şi că nu răspund la telefon, doctorul, din spate, a povestit tânăra pentru adevarul.ro

Medicul Aurel Ioan Petcu are o altă versiune

Recunoaşte că a făcut-o nesimţită în momentul în care femeia a început să-i acuze că nu-şi fac treaba şi nu sunt la serviciu.

„Injuria mea a fost >. Atunci a urmat o criză de isterie, cu lovituri în geam, cu poşeta sau cu telefonul, nici nu ştiu cu ce a dat. Atunci am ieşit că m-a tot ameninţat că mă bată. Şi am ieşit şi i-am zis să vină să mă bată. Dar nu i-am făcut nimic. A fugit din curtea dispensarului, la maşină. S-a împiedicat, dar nu m-am atins de ea”, spune medicul.

Inspectoratul judeţean de Poliţie spune că poliţiştii din Bethausen au înregistrat o plângere pentru lovire şi ameninţare, la adresa medicului.

Adauga un comentariu