Sport

Acuze grave ale lui Petre Cozma! „Cine are bani poate iesi din închisoare!”

Publicat: 27 iul. 2018
1

Petre Cozma a rabufnit dupa ce a aflat ca unul dintre ucigasii fiului sau, Sztojka Ivan, a fost eliberat din închisoare pentru "buna purtare". Tatal lui Marian Cozma a acuzat decizia luata de maghiari.

"Stiu ca a iesit din închisoare. A primit o pedeapsa prea mica. Cine are bani poate iesi din închisoare dupa 9 ani. Vreau ca Sztojka sa primeasca acelasi lucru ca noi. Vreau sa sufere ca noi", a spus Petre Cozma, citat de 24.hu.

Raffael Sandor si Nemeth Gyozo au fost condamnati la închisoare pe viata în prima instanta, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. Dupa decizia instantei din anul 2011, pedepsele celor condamnati pe viata au fost reduse la 18 ani de închisoare. Tot o reducere a pedepsei a fost si pentru Ivan Sztojka, care din 20 de ani închisoare trebuia sa mai efectueze doar opt.

În cazul sau, Curtea Suprema de Justitie din Ungaria a majorat pedeapsa, în octombrie 2012, de la opt la 13 ani de închisoare, ajungând apoi la 9 ani, dintre care el a executat doar 5.

Alti patru dintre agresori sunt deja liberi. Paul Gabor, unul dintre cei condamnati, a fost eliberat mai devreme pentru buna purtare si a fost asteptat de prieteni cu sampanie.

Adauga un comentariu