Cancan ultimă oră

Adda, detalii emoționante despre relația pe care o are cu fiul ei. Cât de mult a ajutat-o Alexandru

Publicat: 14 iun. 2022
Adda în mașină
Adda, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, a oferit detalii emoționante despre relația pe care o are pe fiul ei

Adda nu a trecut prin cele mai frumoase momente, iar chiar dacă a primit un diagnostic dur din partea medicilor, vedeta a rămas tot timpul puternică. Ce a dezvăluit îndrăgita artistă despre relația pe care o are cu fiul ei, Alexandru.

Adda, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, a oferit detalii emoționante despre relația pe care o are pe fiul ei. De asemenea, vedeta a dezvăluit că se simte mult mai bine, chiar dacă s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

Adda, detalii emoționante despre relația pe care o are cu fiul ei

Vedeta a mărturisit că are o relație frumoasă cu fiul ei, iar ea și soțul ei încearcă mereu să îi facă toate poftele, dar și să petreacă cât mai mult timp împreună. Adda a dezvăluit că l-a luat pe Alexandru alături de ea la un concert, pentru că își dorea de foarte multă vreme, potrivit ego.ro.

„Șeful în casă este copilul, clar. În rest, eu și Cătă suntem la egalitate, tot timpul am fost așa. Este prima oară când îl iau (n.r. – pe Alexandru) la un eveniment de genul acesta. A vrut neapărat să vină și noi, de obicei, îi facem pe plac. L-am mai luat la un concert foarte mare unde a cântat pe scenă. Vrea să cunoască lumea, să vadă unde merg mami și tati și vrem să îi arătăm și partea aceasta a vieții noastre”, a declarat Adda, pentru ego.ro

Cu toții știm că Adda a trecut prin cele mai grele clipe, după diagnosticul primit din partea medicilor. Deși nu i-a fost ușor, vedeta a rămas puternică, iar fiul și soțul ei au ajutat-o să nu renunțe la speranța că se va vindeca.

„Avem o relație foarte sinceră, foarte deschisă, îmi spune orice, nu l-am crescut să îi fie frică. Ne distrăm, râdem. Bine, când este ceva serios, suntem serioși, dar așa ne-a venit natural, să ne creionăm relația. Pe mine Alex m-a salvat. M-a salvat din toate punctele de vedere. Mi-a dat bucurie și speranță pur și simplu fiind acolo lângă mine. Eu cred că asta vine natural”, a adăugat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Adda s-a îmbolnăvit de Borelioză de la mama ei

Inițial, Adda a crezut că afecțiunea ei i-a fost transmisă de înțepătura insectelor purtătoare de bacterii Borrelia, cum sunt căpușele, pleoșnițele sau țânțarii. Și totuși, după analize amănunțite, medicii i-au dat altă veste, și anume că a moștenit boala de la mama ei. În urma mai multor seturi de analize, Adda a aflat de la medici că nu mușcătura de căpușă i-a cauzat Borelioza. Concluzia specialiștilor a fost că Adda a moștenit afecțiunea de la mama ei.

La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit”, a spus Adda.
Adauga un comentariu