Magazin

ADELA POPESCU a RAMAS fara CUVINTE! „RASPUNSUL TATALUI meu M-A SPART pur si SIMPLU!”

Publicat: 09 aug. 2014
1

Artista a fost la mare si a avut parte de o experienta care a facut-o sa descopere lucruri noi despre parintii ei.

Adela Popescu, pe care telespectatorii au remarcat-o din telenovelele de succes in care a jucat de-a lungul anilor, a povestit, pe blogul sau, despre o o experienta pe care a avut-o in ceea ce-i priveste pe parintii sai.

Citeste si Din ce traiesc acum „somerele” Rogoz, Cosoi si Popescu!

Tatal sau a fost cel care a lamurit-o pe vedeta dupa ce aceasta a fost mirata ca parintii sai inca isi mai doresc sa-si petreaca vacantele impreuna, chiar si dupa 40 de ani de viata in comun.

„Ai mei au plecat in concediu la Mamaia. Fac asta de 40 de ani. Ce e diferit anul asta fata de ceilalti este ca e primul in care au venit singuri. Pe romance, asa! 🙂

Citeste si Adela Popescu, dezbracata de o femeie: «Cu chilotei sau fara?»

Fireste ca am avut emotii. Ma gandeam ca se vor plictisi pentru ca, nu-i asa, ce naiba mai poti sa vorbesti unul cu altul dupa 40 de ani de casnicie?

Ei bine, raspunsul tatalui meu m-a spart pur si simplu! Mi-a spus ca cel mai bine din lume  se simte doar cu nevasta lui… Superb.

Mie mi-au dat lacrimile, iar mami se fastacea ca o domnisoara rusinoasa. Ce lectie de viata…

Ce fericita sunt ca ii am si ca ii am asa frumosi!”, a scris Adela Popescu.

Citeste si Adela Popescu, fotografiata intr-o ipostaza compromitatoare! Chiar si ea s-a rusinat cand
 
Sursa: libertatea.ro
Comentarii
  • Curat mahala! Nu doar limbajul, dar mentalitatea: „nu-i asa, ce naiba mai poti sa vorbesti unul cu altul dupa 40 de ani de casnicie?” Intr-un cuvant, nesimtire. Pacat ca acel tata nu i-a dat la timp lectiile de buna purtare.

Adauga un comentariu