Cancan

Adela Popescu, declarație pe Instagram pentru soțul ei. Ea și Radu Vâlcan nu vor fi împreună de sărbători

Publicat: 06 dec. 2021
Adela Popescu declarație pe Instagram pentru soțul ei. Ea și Radu Vâlcan nu vor fi împreună de sărbători
Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă

Adela Popescu i-a făcut o declarație pe Instagram lui Radu Vâlcan, căruia îi simte deja lipsa. Tatăl celor trei copii ai prezentatoarei TV se află în Thailanda unde au început filmările pentru show-ul Insula Iubirii. Astfel, cei doi vor petrece sărbătorile de iarnă despărțiți, iar vedeta de la Vorbește lumea va fi nevoită să se ocupe singură de copii.

Actrița și vedeta TV Adela Popescu a rămas singură acasă, cu cei trei copii. Astfel, sărbătorile de iarnă îi prind despărțiți pe Adela și Radu Vâlcan, deoarece prezentatorul TV a început filmările în Thailanda pentru un nou sezon al emisiunii pe care o moderează. Acum, vedeta este nevoită să se descurce singură cu cei trei băieți pe care îi au împreună.

Adela Popescu, declarație pe Instagram pentru Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan trec printr-o perioadă destul de dificilă, după ce prezentatorul TV a fost nevoit să plece în Thailanda, pentru filmări. Chiar dacă nu este prima oară când actrița și soțul ei stau atât de mult timp departe unul de celălalt, se pare că de data aceasta dorul este și mai mare, deoarece familia lor s-a mărit.

Aflată la mii de kilometri distanță de tatăl copiilor ei, Adela a ținut să-i transmită, pe pagina de Instagram, un mesaj emoționant partenerului de viață. Astfel, ea a dorit să-i demonstreze cât de mult îi simte lipsa.

„Mi-e dor de tine!”, i-a scris vedeta soțului ei pe rețeaua de socializare.

Astfel, chiar și de la mii de kilometri distanță, Radu Vâlcan stă cu ochii pe Adela Popescu. Și aceasta prin intermediul rețelelor de socializare și al fotografiilor postate recent de aceasta.

Adela Popescu se ocupă singură de copii

Și totuși, lăsând sărbătorile care se apropie, plecarea lui Radu Vâlcan este cu atât mai grea, cu cât mămica Adela Popescu va trebui să se descurce singură cu cei trei copii ai cuplului. În urmă cu ceva vreme, vedeta recunoștea că a luat decizia de a angaja o persoană care să se ocupe de treburile casnice, din cauză că nu mai făcea față responsabilităților.

„Nu a fost angajată să fie bonă, ci să ne ajute la menaj, pentru că reprezenta o foarte mare problemă și responsabilitate. Copiii sunt mici, fac dezastru permanent, cer de mâncare și se răzgândesc, așa că nu mai puteam face față. Dacă înainte, când aveam unul sau doi copii, ne ajutau bunicii, acum nu mai pot… Ne-au depășit numeric! Ea stă în casă, locuiește la noi, am avut fler și sper ca lucrurile să rămână ca și până acum. Este un om pe care l-am asimilat bine, din prima”, declara Adela Popescu în urmă cu ceva timp.

În altă ordine de idei, Adela Popescu îi duce dorul soțului ei, fapt ce se poate vedea din postările de pe Instagram.
Adauga un comentariu