Magazin

Adela Popescu dezvaluie secretele relatiei ei

Publicat: 02 iul. 2013
1

Povestea lor de dragoste a inceput pe platourile de filmare de la „Iubire si onoare”, iar de mai bine de doi ani si jumatate, Radu Valcan si Adela Popescu sunt tot impreuna si formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz.

Dar pentru a ajunge la aceasta performanta de a avea o relatie trainica si solida, Adela Popescu marturiseste ca a mizat totul pe o singura carte – cea a sinceritatii si increderii reciproce.

Implicati intr-un proiect comun, cel de la „Pariu cu viata”, dar si in unele separate, in piese de teatru, filmari de spoturi publicitare sau evenimente, cei doi actori au invatat sa aiba incredere totala unul in altul.

„Cum este la noi? Pai, foarte simplu. Il las sa plece cu baietii ori de cate ori vrea. Acum, de exemplu, Radu este plecat in Scotia cu un grup de amici si colegi. Cu Mihai Petre, Dorian Boguta, Virgil Iantu, Lucian Mindruta si Nicolai Tand. Sta cateva zile si se intoarce. Vedeti, ii ofer libertate si avem incredere in noi. Dar si cand vine seara fetelor si anunt ca vreau sa ies cu prietenele mele, nici el nu are nimic de obiectat. Asa ne-am obisnuit si asa e la noi. Sunt fata buna!”, a declarat Adela Popescu pentru WOWbiz.ro, adaugand in aceeasi nota ca exista, bineinteles, si vacante petrecute in doi sau alaturi de alte cupluri.
Adauga un comentariu