Magazin

Adela Popescu face orice ca sa aiba familia aproape! Vezi ce a decis vedeta

Publicat: 20 oct. 2014
1
Adela Popescu este foarte fericita alaturi de iubitul ei, Radu Valcan, alaturi de care traieste o poveste de dragoste de mai bine de patru ani.
Cei doi au o sumedenie de pasiuni comune printre care si calatoriile, ultima pe care au bifat-o fiind o escapada la Roma.
Totusi, ca sa fie implinita pe toate planurile, mai are nevoie de doua persoane langa ea. Frumoasa cantareata vrea sa-si aduca neaparat parintii in Bucuresti, sa-i fie aproape. Ca sa-i convinga, conform unor surse, aceasta le-a cumparat un apartament intr-o zona buna a Capitalei.

Citeste si:Cristina Spatar a luat legatura cu sotul ei la INCHISOARE! Vezi ce si-au spus cei doi

 
„Adela este una dintre putinele persoane publice care nu au uitat de unde au plecat. E o fata extraordinara, care vorbeste cu oricine o opreste pe strada. Iar cand vine vorba de familie, cea mai apriga „lupta” a ei in acest moment este sa-si aduca parintii in Capitala. Ii iubeste foarte mult, ii place sa stea de vorba cu ei, sa gateasca impreuna, sa se uite la televizor si sa comenteze cele mai noi stiri. A pus piciorul in prag recent si le-a cumparat un apartament confortabil in Bucuresti, dar inca duce munca de lamurire cu ei sa-i determine sa-si faca bagajele si sa se mute de la Susani, localitatea natala a Adelei”, a spus o apropiata a solistei pentru WOWbiz.ro.Adauga un comentariu