Cancan ultimă oră

Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic, Adrian

Publicat: 09 mai 2022
Adela Popescu primele declarații despre botezul fiului cel mic Adrian
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat în lumea televiziunii, ci și o familie absolut superbă. Ea și Radu Vâlcan au împreună trei băieți, care le oferă zilnic motive să zâmbească. Recent a avut loc botezul celui mic, Adrian, iar frumoasa blondină a oferit primele declarații despre fericitul eveniment!

Pe 7 mai 2022, sâmbătă, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian. Cei doi părinți aveau experiența unui asemenea eveniment deoarece s-au mai confruntat cu astfel de situații, la primii doi copii.

Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic

Adela Popescu a subliniat faptul că a avut două mari dorințe în ceea ce privește botezul lui Adrian: tematica „Cei trei purceluși” și liliacul ca floare predominantă. Evenimentul a avut loc într-o grădină din București, într-un cadru destul de restrâns.

„Am avut două lucruri la care am ținut foarte tare, să avem tema ‘Cei trei purceluși. Mi s-a părut foarte drăguță. Nu am vrut să fie cei trei iezi. Și am vrut să avem liliac pentru că sunt flori de sezon”, a declarat ea.

Adela Popescu a spus că scopul evenimentului nu a fost impresionarea invitaților

Aceasta a mai subliniat și faptul că scopul evenimentului nu a fost impresionarea invitaților. Ba chiar mai mult, Adela Popescu nu a chemat la botezul fiului său decât 40 de persoane extrem de apropiate. Ea a menționat faptul că s-a distrat de minune alături de oamenii calitativi din viața sa și nu s-a chinuit să facă pe plac altora.

„Am avut un botez restrâns, cred că au fost 40 de oameni, doar prieteni apropiați și familia. Am dansat, m-am simțit super bine, m-am simțit minunat. Și locația…a fost o grădină în centrul Bucureștiului. Asta ne-am dorit, să nu fie complicat pentru oameni. Chiar a fost foarte relaxant. Mi-am dat seama că am ajuns la maturitate și știți după ce? Când am realizat că, pur și simplu, nu m-a sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți. Nu, am vrut să mă simt bine având încredere că cei pe care i-am chemat chiar sunt oameni mișto”, a continuat ea.

 
Adauga un comentariu