Magazin

Adela Popescu si DJ Project vor canta la inchiderea FOTE!

Publicat: 21 feb. 2013
1

Adela Popescu si Dj Project vor canta la inchiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) maine, 22 februarie si sunt foarte nerabdatori sa fredoneze alaturi de publicul prezent cel mai nou single al lor, „Vraja ta”, scrie click.ro.

„Suntem onorati ca vom canta la inchiderea FOTE pentru ca este un eveniment foarte important. Daca nu fac performanta in sport si nu pot sa particip la olimpiada, cantand simt ca fac parte si eu din acest festival”, declara Adela Popescu.

Iubitori ai sporturilor de iarna, Dj Maxx si Dj Gino Manzotti vor sa profite de faptul ca ajung in Poiana Brasov pentru a invata sa faca snowboard chiar de la colega lor de trupa, Adela: „Noi schiem, dar vrem sa invatam sa ne dam cu placa, am luat lectii in urma cu ceva timp, dar ghinionul nostru a fost ca atunci partia era acoperita cu gheata si in loc sa ne distram ne-am ales cu vanatai. Anul acesta, din cauza programului aglomerat, lansarea noului single, a concertelor prin tara, am ratat lectiile de snowboard, dar Adela a promis ca incearca sa fie un bun instructor”, declara membrii trupei Dj Project, potrivit click.ro.

„Asa ca weekend-ul acesta vom canta la inchiderea Festivalului, vom schia, vom face snowboard si ne vom intoarce sambata seara pentru a canta prima data in Bucuresti noul nostru single „Vraja ta”, adauga Adela Popescu.
Adauga un comentariu