Cancan

Adela Popescu și Radu Vâlcan, botez pentru fiul cel mic. Cine a fost nașa lui Adrian

Publicat: 09 mai 2022
Adela Popescu și Radu Vâlcan botez pentru fiul cel mic. Cine a fost nașa lui Adrian
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al treilea copil în weekend

În acest weekend, Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au pregătit un botez de poveste fiului cel mic, Adrian, la care au participat numeroase vedete. Chiar dacă au mai trecut de două ori printr-o astfel de experiență, părinții lui Adrian au resimțit din plin emoțiile evenimentului. Totodată, nașa copilului a atras toate privirile invitaților

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, în acest weekend, într-un cadru de vis. Cuplul s-a bucurat de prezența familiei și a prietenilor, mezinul, Adrian, având parte de o petrecere memorabilă. Cu această ocazie, atât părinții lui, cât și invitații au postat imagini spectaculoase!

Sâmbătă, pe 7 mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, în cadrul unei ceremonii impresionante. Deși au mai trecut prin asta de două ori, cei doi părinți au fost copleșiți de emoții. Alături le-au fost familiile, nașa lui Adrian, Ioana Scărlătescu, dar și o mulțime de vedete care au dorit să participe la creștinarea micuțului Adrian. Pentru petrecerea de după creștinarea micuțului lor, Adela și Radu au ales un loc de poveste, în aer liber, la un restaurant din București.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, botez de poveste pentru fiul cel mic

Botezul lui Adrian, cel de-al treilea băiețel al cuplului, trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă din cauză că, atunci, familia s-a infectat cu COVID-19, chiar cu două zile înainte de eveniment, ceremonia a fost amânată. De data asta însă, totul a mers ca pe roate, iar petrecerea a fost una spectaculoasă. Cuplul a ales să facă petrecerea pe terasa unui restaurant din București, care a fost transformată într-un loc de poveste, datorită decorului în care abundau liliacul mov, hortensiile, trandafirii și zambilele.

Și dacă vedetele tot au trei băieți, tematica a fost „Cei trei purceluși”, poveste preferată de fiii lor. Pe mesele invitaților au stat drept mărturii trei porcușori, iar pe șapca lor era scrisă inițiala A, pentru că cei trei copii ai cuplului se numesc Alexandru, Andrei și Adrian.

Pentru petrecerea de botez a lui Adrian, Adela Popescu a ales o rochie neagră tip sacou, accesorizată accesorizat-o cu un lanț în talie, pălărie albă și cizme ciocate, de aceeași culoare, în timp ce Radu Vâlcan a optat pentru un costum casual. După cum dovedesc și fotografiile postate pe rețelele de socializare, invitații s-au distrat de minune și s-au delectat cu preparate delicioase.

Abundență de vedete la petrecerea de botez

În această zi importantă, Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan le-au fost alături nu numai familia, ci și o mulțime de prieteni și colegi de breaslă. Printre invitați s-au numărat Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, Mihai Morar și soția, Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Cristina Ciobănașu și, nu în ultimul rând, Ruxandra Ion, mama telenovelelor românești. Ulterior, vedeta a împărtășit cu fanii ei impresiile din cea mai importantă zi din viața lui Adrian.

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, măi Adrian!
După Paște ne-am hotărât brusc că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să între la grupa pregătitoare.
Prima dată am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv. Și apoi a urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni.
Și, ca să înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit mai întâi data. Doar atunci era liberă nășica lui, Ioana Scărlătescu. Așa că am sunat invitații să ne asigurăm că pot și abia după am început să căutăm locație, flori, biserică etc. Cu doar zece zile înainte.
Din momentul în care a intrat Ivona Nenu (n.r. – prietena Adelei, organizator de evenimente) în schemă am știut că e că și rezolvată treaba. Și a fost.
Adrian a avut cea mai tare petrecere. Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. A fost de poveste. Una cu «Cei trei purceluși». Cum altfel?!”, a scris Adela pe Instagram.
Adauga un comentariu