Magazin

Adela Popescu si Radu Valcan – cearta in plina strada – FOTO

Publicat: 03 ian. 2012
Alergatura dinaintea sarbatorilor, oboseala acumulata peste an, tensiunile firesti dintr-un cuplu i-au ajuns si pe protagonistii uneia dintre cele mai stabile relatii din showbizul autohton. Adela Popescu si Radu Valcan au avut o altercatie in public, pe care, desi au incercat sa o stinga discret, au tradat-o prin gesturi.
Zilele trecute, Adela Popescu si Radu Valcan au oferit privitorilor scene neobisnuite pentru ei. Catalogati drept cel mai inchegat cuplu monden din Romania, neatins de problemele si neplacerile cotidiene, cei doi au avut prima ciondaneala in public. Cel mai probabil, discutiile au inceput in masina si s-au aprins cu fiecare replica data, astfel incat, in momentul in care au coborat, erau deja foarte tensionati. Adela era chiar mai furioasa decat Radu, care incerca intr-o maniera discreta sa o impace, macar de ochii lumii. 
La un moment dat, se pare, satul sa insiste fara rezultat, acesta a profitat de un moment de neatentie al iubitei lui si a apucat-o de mana in semn de pace. Reactia ei insa nu a fost cea scontata. Adela si-a tras mana si i-a aruncat o privire plina de mustrare. Realizand totusi ca intreaga scena are martori, actrita-cantareata s-a mai inmuiat si i-a permis lui Radu sa o cuprinda pe dupa talie. Atitudinea insa a ramas neschimbata. Adela nu numai ca evita sa interactioneze cu partenerul ei, dar se prefacea preocupata de cu totul altceva, privind absenta in alta directie. Aceasta ar putea fi clasata ca prima cearta a cuplului care, pana nu demult, putea candida fara probleme la „perechea perfecta”. Se pare, totusi, ca perechea Adela-Radu nu este tocmai perfecta. Adauga un comentariu