Magazin

Adela Popescu si Radu Valcan s-au rasfatat in Seychelles: Am facut nebunii – FOTO

Publicat: 04 feb. 2013

Adela Popescu si Radu Valcan s-au relaxat recent intr-o vacanta exotica in Seychelles. Si-au dorit caldura si liniste, asa ca au ales destinatia preferata de vacanta a bogatilor.

Cei doi indragostiti s-au bucurat de frumusetea naturii, au incercat tot felul de preparate culinare specifice si s-au bucurat de fiecare clipa.

„In vacanta a fost exact ceea ce aveam nevoie dupa un an greu si tinand cont de faptul ca de 2 ani nu mi-am mai luat concediu cred ca a meritat efortul drumului si de ce nu si cel financiar. Nu stiam prea multe despre Seychelles insa ce stiam nu are legatura cu ce am descoperit adica: imi imaginam ca este o destinatie pentru oamenii foarte bogati dar lucrurile nu stau neaparat asa, oamenii foarte bogati aleg aceasta destinatie pentru ca este cea mai frumoasa de pe pamant. Nu cred ca voi mai vedea vreodata ceva mai frumos, casuta pe plaja, pestele proaspat, turcoazul apei si vegetatia, toate impreuna imi taie respiratia doar cand imi amintesc de ele”, a declarat Adela Popescu pentru protvmagazin.ro.

Actorul Radu Valcan a completat: „Nebunii nu prea am facut in vacanta. Am fost inconjurati de multa liniste, asta ne-a placut foarte tare, exact asta am si cautat, un loc in care sa ne odihnim, sa ne linistim…am explorat mult locul respectiv, ne urcam in masina, ajungeam pe o plaja, apoi pe alta… De-ale bucatariei am incercat mancarea traditionala specifica locului respectiv, care nu se deosebea cu nimic fata de ce am mancat pana acum. Amandoi suntem foarte pofticiosi dar nu exageram nicodata cu mancarea, ne plac fructele de mare foarte tare, asa ca am gasit si aici”.
Adauga un comentariu