Magazin

Adela Popescu: Sper ca citesti si tu, biet nefericit

Publicat: 26 iul. 2015
1

Adela Popescu s-a aratat revoltata de atitudinea unui barbat care i-a adresat o replica deplasata unei fetite care a venit sa faca o fotografie cu vedeta.

„O fetita plinuta si cu ceva probleme cu acneea, din cauza varstei, cel mai probabil, a venit aseara sa-mi ceara politicos sa facem o fotografie impreuna. Un tanar necunoscut din stanga mea, cu exces de zel, i-a spus, pe un ton imperativ: „da-i drumul de aici, nu vezi cum arati?”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

In plus, actrita i-a dedicat si o postare de pe blogul ei lansandu-i tanarului o invitatie: „Sper ca citesti si tu, biet nefericit…”.

„Singurul defect pentru care suntem responsabili suta la suta este rautatea. Si deprinderile imprumutete de la oamenii gresiti care au avut norocul sa ia de la radacinile lor doar infatisarea placuta si armonioasa. Un cadou. Ce frumos! Dar ce urat sa-ti bati joc de un cadou minunat murdarindu-l cu un suflet pe care l-ai primit pur si pe care vrei cu tot dinadinsul sa il murdaresti cu fiecare remarca rautaciosa si plina de superioritate la adresa semenilor…”, a punctat Adela Popescu pe blogul sau.
Adauga un comentariu