Magazin

Adela Popescu va deveni mamica! Ce a declarat vedeta cu doar cateva saptamani inainte sa nasca

Publicat: 22 nov. 2018
1

Adela Popescu se afla in ultimul trimestru de sarcina si numara zilele pana va deveni mamica pentru a doua oara. Este extrem de emotionata si abia asteapta sa-si stranga in brate copilasul. Chiar daca urmeaza sa nasca in perioada imediat urmatoare, Adela Popescu tine, in continuare, legatura cu fanii ei pe Instagram sau Facebook. Are inclusiv un blog personal, pe care, recent, a facut o serie de marturisiri fanilor sai.

„De multe ori ma intreaba lumea daca sunt fericita. Cu ce sunt, cu ce am ajuns, cu ce fac. Sau cum fac sa nu ma afecteze criticile. Daca cred ca am facut bine ca am muncit pana in ultima luna de sarcina sau cate si mai cate. Pentru toate, indiferent de „zona de interes”, am un singur raspuns: am ales cu sufletul, cu inima, cu drag si am ales doar lucrurile in care am crezut 100%. Asadar, cred eu, nu e cazul sa ne pierdem vremea cu regrete, cat timp, la momentul in care am facut alegerea, ni s-a parut cea mai buna si ne-a adus bucurie.

Caci, nu e asa?, important, in viata asta, e sa ne bucuram de orice lucru, oricat de mic. Sa nu credeti ca ceea ce spun eu acum are vreo inradacinare filosofica. Nu acolo vreau sa merg. Vreau doar sa spun ca e bine si sanatos sa ne bucuram de lucruri mici si sa facem alegeri in ton cu asta. Chiar daca unele par insignifiante: sa aleg azi o ciocolata, nu un mar, doar fiindca mi-e pofta. Si sa ma bucur de asta, chiar daca nu e cel mai bine pentru corpul meu, pe termen lung. E doar o alegere simpla, pe care o luam dupa cum simtim, constienti si de ce spun medicii, si de ce ne cere corpul. Si e o mica bucurie”, a povestit Adela Popescu pe blogul personal.

Adauga un comentariu