Cancan ultimă oră

Adela Popescu, vacanță cu peripeții. Lucrul esențial pe care a uitat să-l pună în bagaj: ,,Am plecat fără…”

Publicat: 24 oct. 2021
Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și-a dorit casa plină de copii, iar universul i-a îndeplinit dorința

Adela Popescu a decis să se relaxeze, așa că a plecat împreună cu toată familia la munte. Doar că… mica escapadă nu a fost lipsită de peripeții.

Adela Popescu a decis să plece departe de traficul și aflomerația din Capitală într-o mică vacanță la munte. Nu singură, ci împreună cu Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor. Fiindcă totul s-a petrecut în grabă, prezentatoarea TV a uitat să pună niște lucruri esențiale în bagaj.

A plecat fără hainele micuților, dar și marsupiul bebelușului, însă… nu a uitat să pună în bagaj și lucrurile ei:

”Am plecat la munte fără: gecile copiilor, șosetele, marsupiul bebelușului. În schimb nu am uitat: fondul de ten, cerceii, ochelarii în caz de soare”, a scris Adela Popescu pe pagina personală de Instagram, spre amuzamentul fanilor.

Ce i-a reproșat fiul ei cel mare

În 2015, Adela Popescu și Radu Vâlcan au spus cel mai important ”Da!” din viața lor. Cei doi și-au dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, iar la petrecerea organizată le-au fost alături familia și cei mai apropiați prieteni.

La doi ani de la nunta, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Adela Popescu l-a adus pe lume pe fiul ei cel mare, Alexandru, în 2017. Prezentatoarea TV se împarte între carieră și familie, iar recent le-a dezvăluit fanilor cu ce situație s-a confruntat.

Fiul cel mare al vedetei i-a reproșat Adelei faptul că este o mamă rea. Și asta pentru că nu i-a colorat personajul preferat, Spider Man, așa cum și-a dorit el. Vedeta s-a gândit imediat la părinții ai căror copii susțin că au traume din copilărie.

”Mă tot întreb ce-o fi în sufletul părinților ai căror copii afirmă că au traume din copilărie. Că nu s-au simțit iubiți, apreciați, văzuți. Și că neîmplinirea pe care o simt în viață de adult e din cauza lor. A părinților. Încerc să îmi imaginez o mama de 60 de ani, pe un fotoliu din sufrageria de la etajul 4, citind pe Facebook postarea copilului despre asta. Ce simte ea? Neagă? Se revoltă? Își cere scuze? Plânge? M-am trezit gândindu-mă la asta, probabil și pentru că, mai nou, mă simt mai mult mamă decât fiică.

Și pentru că zilele trecute Alexandru mi-a spus cu multă ușurință că sunt cea mai rea mama din lume. Pentru că l-am desenat pe Spider-Man cu vișiniu, nu cu roșu. Nu m-a mișcat prea tare, dar asta și pentru că simt că am suficient timp să «repar» tot ce îmi pare că nu am făcut bine până în acel moment. Dar când ai 60 de ani, ce simți? Mai ales când știi că ai făcut atât cât ai putut, știut, priceput. Că ai făcut atât… cât părinții tăi au putut, știut, priceput… cu tine”, a dezvăluit Adela Popescu pe Instagram.

Adauga un comentariu