Cancan ultimă oră

Adele a slăbit 50 de kilograme. Care este dieta pe care aceasta a urmat-o

Publicat: 02 sept. 2020

Chiar dacă are o voce incredibilă care i-a adus un succes răsunător, Adele a fost criticată ani la rând din cauza kilogramelor în plus. Celebra artistă a dezvăluit care este secretul său și ce regim a ținut pentru a ajunge la silueta mult dorită. Adele a reușit în sfârșit să le închidă gura celor care au criticat-o. Vedeta a reușit să slăbească peste 50 de kilograme cu o dietă din ce în ce mai populară în rândul vedetelor.

Ce este dieta Sirtfood și ce presupune

Dieta Sirtfood a apărut în anul 2016 și a devenit foarte populară datorită unor celebrități ca Adele, Pippa Middleton și alții. Dieta, care prevede consumul de alimente ca varza kale, vin roșu, ciocolata neagra sau ceai matcha, a devenit din ce în ce mai populară. În anul 2019, s-a clasat pe locul al șaptelea, în topul celor mai căutate diete pe Google.

Dieta Sirtfood: cum se ține

Dieta este structurată în două faze, după cum urmează:

Faza întâi, care durează 7 zile: În primele 3 zile, dieta presupune consumarea a 3 sucuri verzi și a unei mese bogate în alimente considerate sirtfood. Aportul caloric este de 1000 de calorii pe zi. Din ziua a patra până în ziua a șaptea, meniul este compus din 2 sucuri verzi și 2 mese, compuse din 1500 de calorii pe zi. În această parte a planului, cei doi autori susțin că poți să slăbești 3,5 kg în 7 zile.

Faza a doua durează 14 zile și este o fază de întretinere, care să te ajute să slăbești în mod constant, fără efort. Poți consuma 3 mese și un suc verde pe zi.

Potrivit celor 2 cercetători, aceste 2 faze pot fi repetate ori de câte ori vrei, dacă îți dorești să-ți accelerezi procesul de slăbire. După primele 3 săptămâni, este recomandat să continui să consumi alimente bogate în nutrienți, împreună cu un suc verde.





Adauga un comentariu