Cancan ultimă oră

Adelina Damian face senzație într-unul dintre cele mai populare seriale

Publicat: 15 mai 2021
Adelina Damian a făcut senzație în serialul „Lara“

Adelina Damian este una din cele mai frumoase concurente de la Survivor România 2021, însă asta nu este totul deoarece Războinica cochetează demult cu lumea televiziunii.

Adelina Damian se află în lumina reflectoarelor de foarte mulți ani cochetând atât cu muzica cât și cu actoria. Dacă la începutul carierei sale în showbiz, Adelina a debutat în muzică alături de doi dintre componenții trupei Akcent, ușor-ușor, Războinica de la Survivor România 2021 s-a afirmat și pe plan cinemtografic, dar cochetează și cu modelingul.

Adelina Damian face senzație în cea mai de succes producție românească

Războinica de la Survivor România care a reușit să se impună atât în echipa sa, dar și în fața unor Faimoși, fiind foarte vocală, dar și bună pe traseu, și-a început cariera alături de Sorin și Mihai de la Akcent sustinand o serie de concerte alaturi de ei, insa prima piesa cu adevarat importanta pentru lansarea ei artistica a fost „Haya.” După muzică, Adelina pare să fie pasionată și de modeling, promovând o serie de brand-uri de haine sau fiind protagonista mai multor videoclipuri senzuale.

Adelina Damian nu este străină de showbiz

Dar, se pare, cea mai mare reușită a Adelinei Damian de la Survivor România 2021 este faptul că a jucat in filmul pentru adolescenți care a ocupat mult timp la rând locuri fruntașe pe Netflix si anume serialul pentru adolescenti „Lara” unde Razboinică o are ca partenera pe frumoasa si talentata Iuliana Beregoi.

Adelina interpretează rolul Morfeliei, unul dintre personajele negative ale serialului extrem de apreciat in rândul adolescenților.

În viaţa de zi cu zi Adelina Damian este antreprenor, interpret și compozitor.

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, a reușit să se facă remarcată la castingul pentru  Survivor România 2021, fiind o fire activă. Adelina se autocaracterizează ca fiind o persoană activa, în ciuda faptului că nu a practicat un sport de peformanță. Ea se antrenează constant și este foarte pasionată de competițiile de tenis pe plaja. Adelina Damian are un motiv special pentru care a ales să participe la Survivor România.

Ea spune că o motivație puternică a fost și dorința ei de a-și face bunicii mândrii de nepoata lor.

„Simt oamenii foarte bine, in situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toata lumea.  Nu sunt cea mai buna sportiva, dar sunt îndemanatică, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de aceasta experiență.  Survivor Romania este printre putinele emisiunii in care te arăți așa cum ești”, a declarat Adelina Damian despre intrarea ei în competiția Survivor Romania 2021.

Adauga un comentariu