Cancan

Adelina Pestrițu a pozat nud. Ce spune frumoasa brunetă despre fotografiile care i-au adus celebritatea 

Publicat: 09 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adelina Pestrițu a pozat nud. Ce spune frumoasa brunetă despre fotografiile care i-au adus celebritatea 
Adelina Pestrițu a oferit primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de soțul ei

Fosta soție a lui Liviu Vârciu, Adelina Pestrițu, a pozat nud, provocând în lumea mondenă controverse. Vedeta nu a ezitat de-a lungul timpului să își etaleze formele perfecte, spre încântarea admiratorilor ei. Este surprinzător însă ce spune frumoasa brunetă despre fotografiile care i-au adus celebritatea și au propulsat-o pe scena showbiz-ului românesc.

Adelina Pestrițu, extrem de provocatoare în ipostaze nud

Frumoasa Adelina a devenit celebră odată cu mariajul alături de carismaticul Liviu Vârciu, bărbatul cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Relația dintre cei doi nu a fost una lipsită de certuri și conflicte, fapt care a atras atenția publicului. 

În prezent, focoasa brunetă are succes în televiziune, dar puțini sunt cei care știu cum și-a început cariera artistică vedeta tv. Cu toate că a încercat să țină departe de ochii curioșilor acest capitol din viața ei, secretul a ieșit la iveală. La 19 ani, fosta soție a lui Vârciu a plecat în Ibiza unde a reușit să strângă mulți bani lucrând ca dansatoare în cel mai mare club numit „Amnesia.”

Adelina Pestrițu a vorbit despre acest capitol din viața sa, mărturisind că nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat:

„Am fost aleasă dintre mii de fete, venite la casting din toate colţurile lumii. Mă mândresc cu asta şi nu îmi este ruşine de meseria mea.”, a declarat bruneta.

Dezinvoltă și extrem de sinceră, Adelina Pestrițu își asumă trecutul, dar și fotografiile nud cu care a făcut furori în rândul bărbaților. Bruneta se pozează în continuare în ipostaze provocatoare, ceea ce îi asigură un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, aceasta atrage atenția în ultimul timp și prin tatuajele pe care le are, peste 25 la număr. Fiecare tatuaj transmite un mesaj, focoasa vedetă recunoscând că această pasiune a devenit treptat o obsesie.

Pe contul ei de Instagram, Adelina își afișează corpul fără cusur și tatuajele de care extrem de mândră. A postat chiar și un mesaj pentru a le explica admiratorilor săi de ce a ales să spună o poveste prin intermediul mesajelor de pe piele:

„Se pare că în curând o să-mi depășesc numărul anilor cu cel al tatuajelor. Și dacă ar fi să vă răspund la întrebarea „Cum o să arăți la bătrânețe cu atâtea tatuaje?” vă pot spune că o să fiu o bunicuță cool”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

„Așa am simțit. Sunt momente pe care mi le-am dorit scrise pe viață sub piele.”, a recunoscut aceasta.

Ce spune frumoasa brunetă despre pictorialele nud care i-au schimbat viața 

Adelina Pestrițu a provocat o adevărată vâlvă în lumea mondenă atunci când au apărut în presă fotografii în care se afișa complet goală. Liviu Vârciu a fost extrem de revoltat pentru că Adelina a pozat în revista Playboy. Pozele incendiare au apărut în spațiul public la câteva zile după divorțul lor scandalos. 

Fotografiile cu focoasa brunetă în poziții provocatoare au făcut istorie și au propulsat-o imediat în topul preferințelor bărbaților. 

Deranjat de ceea ce a făcut fosta lui soție, Liviu Vârciu a declarat la acea vreme că s-a simțit rușinat și a fost extrem de șocat să vadă pozele nud cu Adelina.

„Mie, în locul ei, mi-ar fi rușine. Ce să mai zic? Să o vedem goală cu toții. Cred că o să o vadă și tata, că el o să cumpere revista și o să fiu mândru când o să mă uit în ochii tatălui meu și o să-l întreb: Cum e?”, a declarat Liviu Vârciu la vremea respectivă.

În schimb, frumoasa vedetă s-a bucurat de promovarea în lumea mondenă, iar în prezent nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Aceasta își asumă trecutul tumultuos, dar și relațiile pe care le-a avut cu mai mulți bărbați celebri.

Pictorialele nud ale Adelinei Pestrițu i-au adus celebritatea, frumoasa brunetă fiind în prezent una dintre cele mai admirate vedete tv din România. 

Adauga un comentariu