National

Adelina Pestritu, mesaj de ultima ora

Publicat: 05 ian. 2016
1

Adelina Pestritu se desparte de Kanal D, dupa sase ani de colaborare cu acest post de televiziune.

Adelina Pestritu a facut anuntul despartirii de Kanal D marti, dupa ce emisiunea „Wowbiz” de luni seara a fost prezentata de Madalin Ionescu, singur. „Ma veti intreba de ce sunt singur. Culmea, nu va pot raspunde”, a spus acesta, iar raspunsul avea sa fie dat cateva ore mai tarziu, chiar de Adelina.

„Dragii mei, la inceputul fiecarui an, intamplator sau nu, conduita noastra profesionala intampina modificari.

Am ales sa va scriu gandurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigura, cel putin in ceea ce ma priveste, pentru a lamuri o situatie fara a lasa loc de alte speculatii. In urma unei analize amanuntite pe o perioada lunga de timp si a dorintei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva in viata mea. Am hotarat ca este momentul unei astfel de schimbari pe plan profesional, lucru care s-a si intamplat.

Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasa, pe parcursul celor 6 ani, in care practic am evoluat impreuna si am avut extrem de multe de invatat. De-a lungul acestei colaborari am cunoscut oameni deosebiti cu care m-am inteles de minune si carora le ofer tot respectul meu.

Aceasta colaborare s-a incheiat de comun acord si vreau sa le multumesc celor din conducerea Kanal D, dar si echipei cu care am petrecut 12 ore/zi in redactie. Este momentul pentru o noua etapa in viata mea si pentru noi inceputuri. Sunt mandra ca am facut parte din acest trust timp de 6 ani si le doresc mult succes si pe viitor.

Iar pe voi va invit sa-mi ramaneti alaturi pentru a lua parte la proiectele mele de viitor!”, a scris Adelian Pestritu, pe blogul personal.

Adauga un comentariu